Kurv 0
Der er ikke flere varer i din kurv
0 varer 0,00 DKK
Levering Gratis

I alt (inkl. moms) 0,00 DKK
Inkluderet moms 0,00 DKK

0

There are items in your quote.

Total Prices:

Continue shopping Go to quote detail

Terrassevarmere

Du får en længere udendørs sæson med infrarøde terrassevarmere

Infrarøde stråler er en miljøvenlig varme, infrarød stråling varmer ikke luften, men kun hvad strålene rammer. Den øjeblikkelige varme, du føler, ligner solens egne stråler uden den skadelige ultraviolette stråling. En infrarød terrassevarmer opnår fuld effekt på mindre end et sekund og bruger ingen energi til at varme op luften.

Lavere omkostninger med en infrarød terrassevarmer

I sammenligning med terrassevarme, der er gasdrevet, er infrarød opvarmning meget billigere, og det er muligt at beregne ganske præcist, hvad det koster. For eksempel koster 1 time ca. DKK 1,50, hvis du har en infrarød gårdhavevarmer med en effekt på 1,5 KW i 1 time. Med en gårdhavevarmer koster den samme tid ca. DKK 12.00-15.00. Andre faktorer er også et faktum. En infrarød gårdhave spiller også en infrarød rolle

Således kan forbrugsudgifter beregnes meget nøjagtigt.

Derudover vil en infrarød terrassevarmer ikke forurene eller blive mindre effektiv i årenes løb, da de leverer fuld styrke i hele levetiden, hvilket skønnes at være cirka 7000 timer.

Infrarøde varmeapparater i høj kvalitet

 

Terrassevarmere

Grid
List

Der er 35 varer.

Viser 1-35 af 35 element(er)

Aktive filtre

Hvordan fungerer infrarød terrassevarmer?

Infrarøde varmebølger udsender varme ved at vibrere molekyler på den overflade, de rammer. Denne vibration skaber varme og en følelse af varme, der er helt uafhængig af temperaturen i den omgivende luft. Det er en helt naturlig følelse af varme, som at føle varme stråler fra solen på en kølig morgen. Infrarødt lys er effektivt, både fordi oprettelsen af ​​bølgerne er energieffektiv, og fordi energien ikke går tabt ved at føre luft mellem dig og varmekilden. Varmen mærkes direkte på huden og på de genstande, der er tættest på dig.

Terrassevarmer | Infrarøde varmeapparater, der giver dig mange fordele!

Energieffektive varmeapparater giver en mere miljøvenlig varme og har en høj energibesparelse. 100% af den energi, der bruges af din gårdhavevarmer konverteres til infrarød varme. I modsætning til konventionelle varmeapparater, der producerer spild af energi ved at forsøge at opvarme luften, før du opvarmer dig eller den omgivende luft i rummet. Med terrassevarmeren kan du varme op zoner og enkeltpersoner i stedet for et helt rum med luft. Ved hjælp af zoneopvarmning kan du varme det ønskede område og hjælpe dig med at spare penge på dine varmeomkostninger. Vores unikke terrassevarme opvarmer dig hurtigt og hurtigt. Det tager mindre end 10 sekunder for din Luxway infrarøde varmeapparat at holde dig varm! I stedet for at opvarme luften med konventionelle luftopvarmningssystemer, for eksempel med gassol, som er et dyrt alternativ til opvarmning af en gårdhave og som skal håndteres med sikkerhedsbestemmelser. Energieffektiv zoneopvarmning.

Placering og varmefordeling

Ting, der er vigtigt at tænke på og huske på, inden du beslutter dig for, hvilken type varmekilde du skal have til din restaurant eller udendørs spisning, balkon eller gårdhave er pris, placering og hvordan varmen skal spredes og hvordan du har til hensigt at kontrollere din varmeapparat. Afhængig af hvilken type plads du har, dvs. om det er en balkon, balkon eller en åben plads i haven, er der også forskellige muligheder, der kan være bedre egnet. Hvis din overflade har en eller flere vægge og måske et tag, åbner det flere monteringsmuligheder med hensyn til varme, men selv hvis du har en mere åben gårdhave, er det smart at investere i forskellige løsninger som et stand til varmeplacering. Til en restaurants varmeplanlægning skal man vælge vedligeholdelsesfri varmeovne, der tilpasses og styres via enkle manøvreringsstyringer, og de skal være i en gruppe, der let kan styre hele varmeintensiteten med en fjernbetjening.

Styring af terrassevarme på større udendørsarealer

Et større udendørs spiseplads bør ikke have individuelt kontrollerede infrarøde varmeapparater, da hver infrarød varmeapparat har et kredsløbskort, hvilket til dels betyder, at hver fjernbetjening skal ledes til de respektive varmeovne for kontrol og tænding og slukning. Det fungerer fint til hjemmemiljøer på en balkon eller gårdhave, men bliver uholdbart for restaurantansatte at kontrollere. For eksempel, hvis du har 20 til 30 varmeovne, får du for mange arbejdstrin, og der er også en ulempe, når du muligvis har brug for service på et senere tidspunkt, og som regel er det vanskeligt at udskifte et kredsløb, så fjernbetjeningen ikke besvarer opkald. Det er trods alt ikke ualmindeligt, at fjernbetjeninger 'forsvinder' eller glemmes, når sæsonen begynder. En udendørs restaurant skal have et så vedligeholdelsesfrit miljø som muligt, da de bruges så meget gennem sæsonen. I vores tilbehør kan du finde kontrolpaneler op til 8.000 watt med (1) fjernbetjening eller kontrol via valg af knap.

Hvor stor din udendørs siddepladser er, og hvordan du ordentligt dækker varmen er også vigtigt. Hvis du har et åbent område uden tagfanger, kan du oprette Luxway-stativer for at få den optimale varmefordeling som muligt. Tænk på, hvordan du vil have det, og hvilken der er bedst for dig. Man kan sige, at en gårdhave, der er beskyttet af vægge og lofter, også er lettere at varme op og lettere at fordele varmeovnene til så blød varme som muligt.

Design og sikkerhed af en infrarød varmeapparat

Andre ting, der også er vigtigt at huske på, når du køber en varmekilde til din gårdhave eller servering er dens design, og hvordan den skal passe ind i dit miljø. Selvfølgelig er det dejligt at have varmeovne på balkonen eller på terrassen, som også er stilfuld og passer ind i farvevalget. Vores producenter fokuserer meget på unikt design med høj termisk komfort. For at have en infrarød varmeapparat under en paraply, skal den være mindre i størrelse, der passer ind under og kan fastgøres til en paraplyarm. Infrarøde varmeapparater indebærer en brandfare, hvilket er vigtigt at påpege, under en paraply, skal du bruge disse med anbefalede parasolarme og have en oversigt over, at varmelegemet ikke kommer for tæt på det lærred, der kan tænde. Den samme regel gælder for væg- eller loftsmonterede infrarøde varmeapparater, det må ikke være for tæt på brændbart materiale.

Forskel mellem gasopvarmning og infrarød terrassevarmer

Gasvarmere afgiver en behagelig flamme, og det er naturligvis en fryd for øjet, men bare brugen af ​​gas kan have nogle ulemper. For den udendørs restaurant betyder det nogle sikkerhedsbestemmelser, der tilpasser både personalet og gaspladsens opvarmningssted. Gasvarmer opvarmes komfortabelt, hvis de rigtige forhold findes, bør den være lukket gårdhave, helst med vægge som vindbeskyttelse. Gasvarmere opvarmer først luften, så luften opvarmes, men et åndedrag kan gøre varmeren helt ineffektiv, når varmen blæser væk. For en infrarød varmeapparat kan den blæse så meget, som infrarød varme ikke opvarmer luft uden genstande. Når man ser på opbevaring betyder det en høj sikkerhed, de skal være låst og på et afsondret sted. Der kan ikke foretages nogen gasskift ved almindelige åbningstider, hvilket betyder, at personalet skal passe det tidligt om morgenen, når støj osv. Normalt forhindrer, at det udføres efter aftenen.

Forbrugsomkostninger til drift af terrassevarme.

Infrarøde terrassevarmere er omkring 60% lavere i energiomkostningerne sammenlignet med en gasvarmer. Den infrarøde varmeapparat er lettere at placere til en mere jævn varme end for eksempel et par store gasvarmere. Det finder også sted, hvor restaurantgæsterne kan sidde og være i nærheden af ​​en gasvarmer er aldrig et godt sted at spise et måltid, da luften som regel er for varm lige der. Det faktum, at en luftvarmer drevet af gasbrændstof lækker varme i vinden, gør også betjeningen i modsætning til en infrarød varmeapparat, der ikke opvarmer luft uden genstande som solens egne stråler. Hvis du sænker intensiteten af ​​halogenvarmerøret, sparer du også penge der. Det er ganske let at se, hvilken fordel du har, hvis du vælger infrarød varmeapparater af god kvalitet.

Kunsten at vælge den rigtige infrarøde terrassevarmer

Infrarød stråling fra en terrassevarmere er inden for det elektromagnetiske strålingsspektrum med bølgelængder over rødt synligt lys mellem 780nm og 1nm. Dette lysområde er derefter blevet opdelt i tre forskellige områder inden for det infrarøde lys og er kategoriseret som IR-A u003d kortbølge (780nm-1,4 um), IR-B u003d mellembølge (1,4-3 um) og IR-C u003d langbølge (3 μm-1 mm. Temperaturen på varmeapparatet i en infrarød varmeapparat bestemmer, hvilken bølgelængde (infrarød) er den mest intense. Har forskellige resonanser, medmindre det perfekte forhold mellem stråling absorberer materialet, dvs. massen (som kan bestå af et menneske), vil kun en del af varmestrålingen drage fordel, og den resterende stråling går tabt eller reflekteres væk fra massen.

IR-A stråling

IR-A med bølgelængder mellem 0,78 og 1,4 um kaldes også kortbølgevarme. En kortbølget infrarød varmeapparat leverer 780nm til 1400 um. Temperaturen er høj fra 1300 til 2600 grader og afgiver et synligt lys. Varmeapparatet er fremstillet i et glasrør med wolframvarmetråd fuldstændigt fyldt med halogengas. Bag varmeapparatet er der en reflektor, der bare reflekterer lys, der falder bagud. Afhængigt af den anvendte reflektor kan lyset reflekteres i forskellige retninger. Kortbølgevarme kaldes også 'nær infrarød'. For et menneske optages lys dybtgående af IR-A.

IR-B-stråling

IR-B med bølgelængder mellem 1,4 til 3,0 um og kaldes mellemtone-varme. En mellemvarmeværdi udsender mellem 1400nm og 3000nm. Temperaturen varierer mellem 500 og 1300 grader og afgiver et meget svagt næsten usynligt lys. Varmeren er lavet af et glasrør med carbon fiberopvarmningstråd og er helt fyldt med halogengas. Bag varmeapparatet er der en reflektor, der bare reflekterer lys, der falder bagud. Afhængigt af den anvendte reflektor kan lyset reflekteres i forskellige retninger. Mellembølgevarme kaldes også 'melleminfrarød'. For et menneske absorberes lys dybt, men ikke så intenst som IR-A.

IR-C stråling

IR-C med bølgelængder mellem 3000 og 10.000 um kaldes langbølgevarme (FAR infrarød) og udsender bølgelængder over 3000 nm. Langvarig varme fungerer ved markant lavere temperaturer fra 70 til 500 grader afhængigt af teknologi. Langbølget stråling påføres normalt på store overflader og har normalt ikke en reflektor, men stråler på en bred overflade, for eksempel i en infrarød sauna eller som en ny type gulvvarme, hvor du placerer en varmefilm under gulvet, der er baseret på kulfiber, hvilket sænker byggehøjden til en Gulv til kun 1 mm.


Kort beskrivelse af infrarød varmeoverførsel


Der er forskellige måder at overføre varme fra en kilde. Varmeoverførsel mellem 2 forskellige masser kan ske via en strålende eller ledende varme samt konvektion.

Ledning = Direkte kontakt.

At røre ved eller være i direkte kontakt, det vil sige, der er 2 forskellige former med temperaturforskelle, der berører hinanden. For eksempel, hvis du henter en glødende kolbe i hånden uden beskyttelseshandsker.

Konvektion= Luftopvarmning

Konvektionsvarmeoverførsel forårsaget af temperaturforskelle beskrevet som overførsel af luftbåren varme til genstande.

Strålevarme = Direkte varme

Transport af energi uden hjælp af noget medium som luft eller direkte kontakt. Ligesom synligt lys passerer strålende energi med lysets hastighed fra den kilde, der rammer objektet, og objekterne afgiver derefter konvektion på den masse, den rammer.