Veito rumvarmer hvid 1700W
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Veito rumvarmer hvid 1700W

Infrarød varmelegeme | Værelsevarmer Veito 1700W
Til indendørs opvarmning.
Leveringstid: 3-5 dage (På lager)

1.893,00 DKK (inkl. moms) 1.514,40 DKK (ekskl. moms)
Inkl. moms
Beskrivelse

Professionel rumvarmer

Hvid udgave ,
Bærbar rumvarmer med elegant design, der passer ind i moderne hjem. Varmelegemet genererer lynhurtig opvarmning og bruges i dag i boliger, kontorer, stuer osv. Og har en energibesparende effekt svarende til en luftkildevarmepumpe.
Enheden spreder infrarøde varmebølger over et komfortområde på 20 kvadratmeter.

Veito Infrarød rumopvarmning bruges over hele verden.
Varmeenheden har et stort dækningsareal på 20 kvadratmeter . Justerbar i 4 forskellige strømtilstande for den bedste tilpasning til den ønskede komfort. Hver varmelegeme leveres med en trådløs fjernbetjening, der kan styre flere varmeapparater både til kælderen eller stuen uden behov for separate fjernbetjeninger. Det er således ikke nødvendigt at ændre fjernbetjeningen til hver varmelegeme.
Enheden har også en automatisk position i henhold til den valgte temperatur. De forskellige kontrolfunktioner kan også justeres direkte på varmeenheden.
En sovende timer "dvs. en tidsforsinkelse kan indstilles, der lukker enheden automatisk. En overophedningsbeskyttelse garanterer sikkerheden inde i enheden, og alle enheder har også en" tipbeskyttelse ", hvilket betyder, at den lukker, hvis du tilfældigvis vælter den.
Med dette varmelegeme undgår du unødvendige omkostninger til elektrisk installation og varmekontrol, du sætter det bare i stikkontakten.

Den infrarøde teknologi er baseret på kulstofbølget infrarød varme. Med Veito varmeenheder behøver du ikke at blænde som et solskin, da varmeenheden har en såkaldt "lav blænding" = lav blænding. Dette er meget vigtigt, at det skal være rart at bo i dets infrarøde udendørs miljø.


Fordelen ved kvarts halogenvarmere med kortbølget stråling er, at den varmer den overflade, den rammer, og ikke luften. I modsætning til standard infrarøde varmeapparater når denne infrarøde varmelegeme maksimal effekt med det samme, når den startes, og kan indstilles i 4 forskellige styrker efter behov.


Placeringen er meget fleksibel, fordi varmelegemet leveres med et 2 meter langt strømkabel og monteringssøjler til fritstående og mobil brug. Veito 1800 fås i hvid eller sort og alt hvad du behøver i en og samme pakke. Varmen kan justeres i forskellige højdepositioner fra 85 til 135 cm i øverste position, den lave vægt på 2,6 kilo gør det nemt at bevæge sig i henhold til de ønskede varmebehov.
Varmelegemet har en trinløs vinkel og kan vinkles, selv når det er tændt. Det behøver ikke at blive styret med en ekstern lysdæmper eller tilbehør, da alt dette er inkluderet i enheden.

Den leveres med gode placerings- og dimensioneringsvejledninger til vejledning af monteringshøjder, handlingsområder og vejledning til strømbehov.

Teknisk information

Elektrisk tilslutning: 220-240V 50 / 60Hz. Jordforbundet stikkontakt.
Kontrol: Fjernbetjening og tastatur på varmelegemet.
(1 fjernbetjening kan styre flere varmeapparater)

Effekt: Justerbar i 4 forskellige strømtilstande 900-1200-1500 eller 1700 W.
Varmeeffekt: 8000 BTU / H
Temperatursensor: Justerbar i automatisk tilstand.
Farve: Hvid
IP-klasse: IP24. Certificeret via TÜV Reihnland og CE

Enhedsstørrelse:
80 mm x 820 mm x 170 mm
Tophøjde med stativ 1350 mm

Indeholder tipbeskyttelse.
Medfølgende monteringsbeslag kan justeres i forskellige højdepositioner.


Intet tilbehør er påkrævet.

Nem installation!

Produktinformation
Veito
VCH1800REW
7350120009623
Genus
Unisex