Kurv 0
Der er ikke flere varer i din kurv
0 varer 0,00 DKK
Levering Gratis

I alt (inkl. moms) 0,00 DKK
Inkluderet moms 0,00 DKK

0

There are items in your quote.

Total Prices:

Continue shopping Go to quote detail

Veito terrassevarmere

Veito gårdhavevarmer til udendørs spisning

Infrarød varme fra Veito terrassevarmer

Terrasseopvarmere kan findes i mange forskellige former, både med hensyn til brændstof og design. Traditionelt har det været almindeligt at bruge gasvarmere til at øge komforten og den hyggelige faktor på altaner og i udendørs rum, både private og i restauranter og barer. Men infrarød opvarmning er et varmt alternativ til at bruge som en terrassevarmer i stedet for gas , og Veito er en af de mest pålidelige producenter på markedet.

Veito terrassevarmere

Grid
List

Der er 9 varer.

Viser 1-9 af 9 element(er)

Aktive filtre

Oplysninger om Veito

Veito varmeovne er et markedsledende firma, der blev grundlagt i 1979, og siden da har de udviklet mange interessante produkter, der blev brugt til at varme både rum og udendørs miljøer. I 2007 præsenterede Veito sin første kulstofbaserede terrassevarmer, der som alle andre produkter i serien var af højeste kvalitet og havde et stilfuldt design. Attributterne, der normalt er forbundet med Veitos produkter, er kvalitet og design, og det har været tilfældet siden starten.

Fordele ved infrarød opvarmning

Brug af infrarød varme som varmekilde på din terrasse, balkon eller udendørs spisning er et alternativ, der giver mange fordele, både fra et miljømæssigt synspunkt, økonomisk og rent med hensyn til design. Ved at bruge installation af infrarød opvarmning for at sikre, at din gårdhave opretholder en behagelig temperatur, kan du reducere dine varmeomkostninger med op til utrolige 60 procent sammenlignet med det mest almindelige alternativ, nemlig solcellevarmeren. Således gør du både din tegnebog og miljøet en fordel ved at vælge at installere infrarød opvarmning som en terrassevarmer i stedet for gasdrevne varmeapparater.

Økonomisk og godt for miljøet

Men ikke kun føles både miljøet og tegnebogen bedre, at du vælger at bruge infrarød varme snarere end andre alternativer, de er også meget lette at vedligeholde. Når du har installeret dine lamper, sidder de pænt langs væggene eller i loftet i dit udendørs rum eller dit udendørs spiseplads. Dette giver dig mere plads til at dekorere med andre interiørdetaljer og dermed skabe et rigtig dejligt og behageligt miljø, hvad enten det er i en privat sammenhæng eller hvis du har en forretningsaktivitet.

Infrarøde varmeapparater er billigere end gas og har mindre sikkerhedsaspekter

Gasvarmere kræver, at du kontrollerer, hvor meget gas der findes i gascylinderen, der er tilsluttet den aktive gasvarmer, hvilket tager din tid og energi fra andre opgaver. Dette risikerer at skabe ekstra alvorlige problemer, hvis du driver en virksomhed som en konsekvens af lovgivningen, der gør det umuligt at skifte benzinrør i en restaurant eller bars almindelige åbningstider. Således risikerer du at blive frosne og ulykkelige kunder, der går for tidligt hjem og spreder et dårligt ry for, at restauranten ikke har et hyggeligt miljø. Dette er en risiko, du ikke tager, når du bruger infrarød opvarmning som en terrassevarmer.

Infrarøde varmeapparater vinder let gasopvarmere

Ud over de økonomiske, administrative og designmæssige fordele, som det medfører ved valg af terrassevarmer frem for gasvarmere, er der også en betydelig fordel fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt. En gasvarmer har ofte en åben flamme, som, hvis den ønsker at være dårlig, kan antænde materialer som et serviet og således skabe materiale, og hvis det ønsker virkelig dårlig, personskade. Dette er en risiko, du kan undgå ved at bruge en dejlig Veito gårdhavevarmer til at holde en dejlig temperatur på din terrasse.