Terrassevarmer Heatway Blade Sølv 2000W
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-40%

Terrassevarmer Heatway Blade Sølv 2000W

Infrarød Terrassevarme Blade 2000w
Til altaner eller udendørs spisning.
Leveringstid: 3-5 dage (På lager)

1.207,00 Dkr Inkl. moms

965,60 Dkr Ekskl. moms

2.011,00 Dkr -40%

Du vil eventuelt også synes om
Beskrivelse

Professionel terrassevarmer Blade sølv 2000 watt

Blade Sølv Edition , bruges i dag over hele verden på restauranter, caféer, barer og endda privatpersoner, der vil have det lille ekstra.
Varmeenheden har et stort dækningsareal på 25 kvadratmeter . Justerbar i 4 forskellige effekttilstande for bedst tilpasning til rådende vejr og kulde.
Hver varmeapparat leveres med en trådløs fjernbetjening, der kan styre flere varmeapparater på for eksempel en restaurant.
Tjeneren behøver således ikke at skifte fjernbetjening for hver tabel. Enheden holder også automatisk positionen i henhold til den valgte temperatur.
En overophedningsbeskyttelse garanterer sikkerhed inde i enheden, og alle Blade terrassevarmere er IP 55, hvilket betyder, at den kan modstå udendørs regn og snavs.
Med denne terrassevarmere undgår du unødvendige omkostninger til elektrisk installation og varmekontrol, bare sæt stikket i.

Den infrarøde teknologi er baseret på carbon-wave-infrarød varme. Med blade terrassevarmer behøver du ikke blænde som et solskin, da varmeapparatet har en såkaldt "lav blænding" = low glare. Dette er meget vigtigt for caféer, restauranter, pubber eller for den enkelte, at det skal være dejligt at være i deres infrarøde udemiljø.

Det er helt sikkert at bruge i regn og fortsætter med at fungere, selv når det udsættes for intense vandstråler. Varmeren er udstyret med et gitter i rustfrit stål uden glas, hvilket betyder, at det har 20% bedre varmeeffekt og øger også lampens levetid. Terrassevarmeren kommer med et justerbart monteringsbeslag, som gør det muligt at justere vinklen på terrassevarmeren, så man kan opvarme det ønskede område

Placeringen er meget fleksibel, da varmeren leveres med et 1,8 meter langt strømkabel og monteringsbeslag til montering på vægge, lofter, parasoller eller under markiser. Varmeren har trinløse vinkler og kan vinkles, selv når den er tændt. Det behøver ikke styres med en ekstern dæmper eller tilbehør, da alt dette er inkluderet i enheden.

Det leveres med god placerings- og størrelsesguider til vejledning i monteringshøjder, arbejdsområder og vejledning til strømbehov.

Tekniske oplysninger om terrassevarmer:

Elektrisk tilslutning: 220-240V. Jordforbundet stikkontakt.
Betjening: Fjernbetjening og tastatur på varmeapparatet.
(1 fjernbetjening kan styre flere varmeapparater)

Strøm: Justerbar i 4 forskellige effekttilstande 800-1200-1600 eller 2000 W. / 9 Ampere / 230V
Farve: Sølv / sort
IP-klasse: IP55. CE

Indeholder Tipp-beskyttelse.
Monteringsbeslag medfølger. kan monteres lodret og lodret.

Terrassevarmer størrelse og dimensioner:

Min afstand fra gulvet 1,8 m
Min afstand fra tag 0,5 m
Min afstand fra sidevæggen 0,5 m
Mål: 900x90x130 mm (LxHxD).

Produktinformation
Heatway
LHW-Blade2000s
7350120012630
Genus
Unisex
effekt
2000W