Veito rumvarmer Sort 1700W
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Veito rumvarmer Sort 1700W

Infrarød varmeapparat | Værelsesvarmer Veito 1700W
Til indendørs opvarmning.
Leveringstid: 5-6 dage (På lager)

1.893,00 Dkr Inkl. moms

1.514,40 Dkr Ekskl. moms

Beskrivelse

Professionel rumvarmer

Veito Black Edition ,
Bærbar rumvarmer med elegant design, der passer ind i moderne hjem. Varmeren genererer lynhurtig opvarmning og bruges i dag i hjem, kontorer, stuer osv. Og har en energibesparende effekt som en luftvarmepumpe.
Enheden spreder infrarøde varmebølger på et komfortområde på 20 kvadratmeter.

Veito infrarød rumvarme bruges over hele verden.

Varmeenheden har et stort dækningsareal på 20 kvadratmeter . Justerbar i 4 forskellige effekttilstande for den bedste pasform efter den komfort, du ønsker. Hver varmeapparat leveres med en trådløs fjernbetjening, der kan styre flere opvarmere både til kælderen eller stuen uden behov for separate fjernbetjeninger. Det er således ikke nødvendigt at skifte fjernbetjening for de respektive varmeapparater.
Enheden holder også automatisk positionen i henhold til den valgte temperatur. De forskellige kontrolfunktioner kan også justeres direkte på varmeenheden.
En sovende timer "dvs. en tidsforsinkelse kan indstilles, som lukker enheden automatisk. En overophedningsbeskyttelse garanterer sikkerheden inde i enheden, og alle enheder har også en" vippebeskyttelse ", der gør det lukket, hvis du ved et uheld vælter det.
Med denne varmeapparat undgår du unødvendige omkostninger til elektrisk installation og varmekontrol, bare sæt stikket i.

Den infrarøde teknologi er baseret på Carbon kortbølget infrarød varme. Med Veito-varmeapparatet behøver du ikke blænde som et solskin, da varmeapparatet har en såkaldt "lav blænding" = lav blænding. Dette er meget vigtigt for det at være dejligt at bo i det infrarøde udendørs miljø.

Kvarts halogen teknologi på infrarøde varmeapparater

Fordelen med kvartshalogenvarmere med kortbølgestråling er, at den varmer overfladen, den rammer, og ikke luften. I modsætning til traditionelle infrarøde varmeapparater opnår denne infrarøde varmeapparat maksimal effekt straks når den startes og kan indstilles i 4 forskellige styrker efter behov.


Placeringen er meget fleksibel, da varmeapparatet leveres med et 2 meter langt strømkabel og monteringssøjle til selvstændig og mobil brug. Veito 1800 fås i hvid eller sort version og alt hvad du har brug for i en pakke. Varmen kan justeres i forskellige højdepositioner fra 85 til 135 cm i øverste position, den lave vægt på 2,6 kg gør det nemt at bevæge sig rundt i henhold til det ønskede varmebehov.
Varmeren har trinløse vinkler og kan vinkles, selv når den er tændt. Det behøver ikke styres med en ekstern dæmper eller tilbehør, da alt dette er inkluderet i enheden.

Det leveres med god placerings- og størrelsesguider til vejledning i monteringshøjder, arbejdsområder og vejledning til strømbehov.

Teknisk information om Infrarød terrassevarmer

Elektrisk tilslutning: 220-240V 50 / 60Hz. Jordforbundet stikkontakt.
Betjening: Fjernbetjening og tastatur på varmeren.
(1 fjernbetjening kan styre flere varmeapparater)

Strøm: Justerbar i 4 forskellige effekttilstande 900-1200-1500 eller 1700 W
Varmekraft: 8000 BTU / H
Farve: sort
IP-klasse: 24. Certificeret via TÜV Reihnland og CE

Størrelse på det samlede:
80 mm x 820 mm x 170 mm
Spidshøjde med stativ 1350 mm

Indeholder Tipp-beskyttelse.
De medfølgende monteringsbeslag kan justeres i forskellige højdepositioner.


Intet tilbehør er nødvendigt.

Nem installation!

Produktinformation
Veito
VCH1800REB
7350120002600
Genus
Unisex