Patiovarmer Veito Blade S Sort 2500W
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Patiovarmer Veito Blade S Sort 2500W

Infrarød terrassevarmer | Terrasseopvarmning Veito 2500W
Til balkoner eller udendørs spisning.
Leveringstid: 3-5 dage (På lager)

2.330,00 Dkr Inkl. moms

1.864,00 Dkr Ekskl. moms

Du vil eventuelt også synes om
Beskrivelse

 

Professionel terrassevarmer Blade 2500 watt sort

Blade Black Edition , bruges i dag over hele verden på restauranter, caféer, barer og endda privatpersoner, der ønsker det lille ekstra.
Varmeenheden har et stort dækningsareal på 30 kvadratmeter . Justerbar i 4 forskellige effekttilstande for bedst tilpasning til rådende vejr og kulde.
Hver varmeapparat leveres med en trådløs fjernbetjening, der kan styre flere varmeapparater på for eksempel en restaurant.
Tjeneren behøver således ikke at skifte fjernbetjening for hver tabel. Enheden holder også automatisk positionen i henhold til den valgte temperatur.
En overophedningsbeskyttelse garanterer sikkerhed inde i enheden, og alle Blade patiovarmere er IP 55, hvilket betyder, at den kan modstå udendørs regn og snavs.
Med denne varmeapparat undgår du unødvendige omkostninger til elektrisk installation og varmekontrol, bare sæt stikket i.

Den infrarøde teknologi er baseret på carbon-wave-infrarød varme. Med bladvarmere behøver du ikke blænde som et solskin, da varmeapparatet har en såkaldt "lav blænding" = lav blænding. Dette er meget vigtigt for cafeer, restauranter, pubber eller for den enkeltes del at det skal være dejligt at bo i deres infrarøde udemiljø.

Det er helt sikkert at bruge i regn og fungerer fortsat, selv når det udsættes for intense vandstråler. Varmeren er udstyret med et gitter i rustfrit stål uden glas, hvilket betyder, at det har 20% bedre varmeeffekt og også øger lampens levetid.


Placeringen er meget fleksibel, da varmeapparatet leveres med et 1,8 meter langt strømkabel og monteringsbeslag til montering på vægge, lofter, parasoller eller under markiser. Varmeren har trinløse vinkler og kan vinkles, selv når den er tændt. Det behøver ikke styres med en ekstern dæmper eller tilbehør, da alt dette er inkluderet i enheden.

Det leveres med god placerings- og størrelsesguider til vejledning i monteringshøjder, arbejdsområder og vejledning til strømbehov.


Tekniske oplysninger om gårdhavevarmer:

Elektrisk tilslutning: 220-240V. Jordforbundet stikkontakt.
Betjening: Fjernbetjening og tastatur på varmeapparatet.
(1 fjernbetjening kan styre flere varmeapparater)

Strøm: Justerbar i 4 forskellige effekttilstande 1000-1500-2000 eller 2500 W. 11 Ampere / 230V
Farve: Sort / sølv
IP-klasse: IP55. Certificeret via TÜV Reihnland og CE

Indeholder Tipp-beskyttelse.
Monteringsbeslag medfølger. kan monteres lodret og lodret.

Patiovarmer størrelse og dimensioner:

Min afstand fra gulvet 1,8 m
Min afstand fra tag 0,5 m
Min afstand fra sidevæggen 0,5 m
Mål: 900x90x130 mm (LxHxD).


Intet tilbehør er nødvendigt.

Nem installation!Produktinformation
Veito
VSR2500B
7350120002556
Genus
Unisex