Infrarøde varmepaneler

Infrarøde varmepaneler: Energi- og miljøvenlig opvarmning til hjem og kontorer

Et smartere system til opvarmning af indendørs miljøer, optimalt til hjem og kontorer.

Infrarøde varmepaneler tilbyder en intelligent løsning til opvarmning af indendørs miljøer, der passer perfekt til både hjem og kontorer.

Hvorfor vælge infrarøde varmepaneler?

Infrarøde varmepaneler leverer hurtig og energieffektiv opvarmning, der overgår traditionelle varmesystemer. Luxways varmepaneler er udstyret med innovative kontrolfunktioner, herunder muligheden for at justere panelernes overfladetemperatur. Det gør dem velegnede til brug selv i børneværelser uden risiko.

Forbedret opvarmning: Materiale i stedet for luft!

Infrarøde varmepaneler fungerer ved at udsende infrarøde varmebølger, der opvarmer overflader og materialer i rummet i stedet for at opvarme luften. På den måde bliver gulve, vægge, lofter og møbler behageligt varme, og luften bliver indirekte opvarmet, når den kommer i kontakt med de opvarmede overflader. Dette resulterer i en jævn temperatur i hele rummet og eliminerer kolde områder og temperaturforskelle.

Energibesparelser og miljøhensyn

Sammenlignet med traditionelle elektriske elementer bruger infrarøde varmepaneler omkring 50-70% mindre energi. Denne øgede energieffektivitet skyldes til dels, at infrarød varme lagrer varme i de overflader og materialer, som strålerne når, hvilket reducerer behovet for konstant opvarmning. Med indbyggede termostater eller fjernbetjening kan panelerne nemt reguleres til at opretholde den ønskede temperatur og reducere energiforbruget. Derudover har Luxways infrarøde paneler en anslået levetid på op til 40 år, hvilket gør dem til en langsigtet og bæredygtig opvarmningsmulighed.

Luftkildevarmepumpe eller infrarøde varmepaneler?

Et almindeligt element i mange hjem er en luftvarmepumpe. En luftvarmepumpe, der blæser varm luft ind i rummet, skal altid have en højere temperatur for at kompensere for vindens afkølende effekt. En funktion, der normalt kræver mere energi end et varmepanel, og det er normalt sværere at opnå en jævn temperatur. Investeringsomkostningerne for en luftvarmepumpe er også højere sammenlignet med infrarøde paneler, da disse har en anslået levetid på op til 40 år.

Komfort og minimering af fugt

Infrarøde paneler opvarmer også gulvene, så man undgår kolde gulve og skaber en behagelig atmosfære. De reducerer også fugtniveauet i materialer som gulve og vægge, hvilket mindsker risikoen for skimmeldannelse og løser problemer med høje fugtniveauer i f.eks. kældre, garager og udestuer.

Valg af fremtidens varmesystem

Det er afgørende at vælge det rigtige varmesystem. Infrarøde varmepaneler giver mange fordele, herunder energibesparelser, nem installation og minimal påvirkning af miljøet. Med en anslået levetid på op til 40 år og nem temperaturstyring via mobiltelefonen eller smart home-systemer er de en bæredygtig og fremtidssikret opvarmningsmulighed.

Oplev fordelene ved infrarød opvarmning med Luxways varmepaneler, og nyd komfortabel, energieffektiv og miljøvenlig opvarmning i dit indeklima.

Infrarøde varmepaneler sparer energi

Hvis du sammenligner Luxwayś infrarøde varmepaneler med traditionelle elektriske elementer, bruges der omkring 50-70% mindre energi, og årsagen er blandt andet, at de overflader, der opvarmes af IR-strålingen, lagrer energien, og med en indbygget termostat eller med en fjernbetjening kan IR-panelet lukkes, når temperaturen er nået, uden at varmen i rummet pludselig forsvinder. Du kan også tidsindstille panelerne til natdrift, eller hvis du f.eks. er på ferie.

Et bæredygtigt varmesystem til fremtiden

Et infrarødt varmepanel fra Luxway er meget nemt at installere selv, lidt ligesom at hænge et billede op på væggen, med andre ord er det hurtigt gjort. Det har ingen indflydelse på ejendommen, det eneste, det kræver, er en almindelig stikkontakt. Et Luxway infrarødt panel er helt vedligeholdelsesfrit og har en anslået levetid på 40 år. De optager ikke meget plads og giver en behagelig indendørs opvarmning og er helt lydløse.

- Miljøvenligt varmesystem

- Helt vedligeholdelsesfrit, ingen ødelagte sliddele som f.eks. varmepumpen

- Helt lydløs, ingen naboer, der forstyrres af en hvæsende varmepumpe

- Med en indbygget termostat er det nemt at regulere temperaturen

- Uden indbygget termostat kan du regulere temperaturen via smarte systemer via mobiltelefonen, såsom Somfys osv

Du får gulvvarme på samme tid!

Det siger sig selv, at man gerne vil undgå kolde gulve. Husejere har alt for ofte en lavere temperatur end de anbefalinger, der er udstedt af Länsstyrelsen. Boligselskaber og ejendomsadministratorer synes, det er dyrt og øger elforbruget for meget.

Infrarøde varmepaneler opvarmer overflader/materialer i stedet for luft, hvilket resulterer i, at gulvene også opvarmes. Det er ikke svært at undgå kolde fødder, og du behøver ikke at bekymre dig om øget elforbrug.

Infrarøde varmepaneler minimerer fugt- og skimmelproblemer

Da varmestrålerne opvarmer overflader og materialer i stedet for luft, betyder det, at materialer i gulv og væg reducerer deres fugtniveau, hvilket løser problemer med lokaler, der har høje fugtniveauer som i kældre, garager, udestuer osv. Et reduceret fugtniveau betyder også en mindre chance for skimmelproblemer, da det er relateret til fugtniveauet.

Det er vigtigt at vælge det rigtige varmesystem

Der er mange forskellige aspekter at overveje, når man vælger et varmesystem. Nogle eksempler er driftsomkostninger, installationsomkostninger, levetid, serviceomkostninger og miljø.

- Du reducerer risikoen for fremtidige fugtproblemer

- Få det gjort hurtigt uden en håndværker.

- Infrarøde varmepaneler er helt vedligeholdelsesfrie

- De er lige så nemme at installere, som de er at afmontere i tilfælde af f.eks. en flytning.

- Omkring 70% lavere energiomkostninger end med et elektrisk element.

- Ubetydelig indvirkning på ejendommen. Ingen huller, ingen boringer, ingen vandrør, der kan forårsage lækager eller rørarbejde.

- En stille varme i modsætning til en høj ventilatorstøj fra f.eks. en varmepumpe.

- Hvis du vil have mere varme, kan du selv installere et ekstra panel på 5 minutter.

- Lang levetid på op til 40 år.

- Minimal påvirkning af miljøet

- Kan styres via mobiltelefonen (smart home-system)

Grid
List