Infrarødt varmepanel, hvidt metal 400w 3590 - 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-500,00 Dkr

Infrarødt varmepanel, hvidt metal 400w Energieffektivt varmesystem

Infrarødt varmepanel | boligvarmer Luxway 400W
Til indendørs opvarmning 8 m2 / 20 m3
Inkluderet termostat med / overfladevarme / temp-kontrol
Størrelse: 800x370mm
Leveringstid: 3-5 dage (På lager)

1.993,00 Dkr Inkl. moms

1.594,40 Dkr Ekskl. moms

2.493,00 Dkr - 500,00 Dkr

Beskrivelse

Et stilfuldt energieffektivt infraröd varmepanel med indbygget termostat 400W

Ideel til indendørs brug, stue, køkken, gang, garage, badeværelse. Hvid glat lakeret overflade, der er ridsefast med lang levetid op til 40 år. Du får en jævnt fordelt varme så lav som vores paneler varmer genstande og materialer i stedet for luft. Udnyt den nye opvarmningsteknologi, du bringer, og få en ubekymret sund varme i dit hjem.

Energibesparende varme svarende til luft/luft varmepumpe 50W pr m2.
Energisnål värme

Der er mange fordele ved at opvarme dit hjem med infrarøde varmepaneler. Udover en lav energiudgift får du en jævn fordeling af temperaturen. I modsætning til luftvarme, hvor det meste af den varme luft stiger op, har du varme overflader helt ned til gulvet som loftet med infrarød rumvarme. Simpelthen smart og energieffektivt system. 50 watt per kvadratmeter svarer til en luft/luft varmepumpe i forhold til energibesparelser sammenlignet med direkte el.

Infraröd rumsvärme-sparar elkostnaden

Et infrarødt varmepanel, der adskiller sig fra andre paneler på markedet

Justerbar i overfladetemperatur

I vores sortiment finder du alle varmepaneler med indbygget termostat med mulighed for justerbar overfladetemperatur fra 35 til 95 grader, hvilket er vigtigt at have, hvis du installerer i børneværelset, eller hvis det er installeret i nærheden af ​​en kropseksponering. Der er et antal varmepaneler på markedet, hvor overfladetemperaturen kan nå høje direkte farlige niveauer, selvom indikationerne er forskellige. Med vores infrarøde varmepanel minimerer du den risiko. Alle varmepaneler er forudindstillet til 60 grader, som du kan indstille til maksimalt 95 grader og minimum 35 grader.

Justerbar ved stuetemperatur

At indstille den rigtige varmegrad kan undertiden være lidt vanskelig med løse termostater, som mange andre producenter har. Alt fra uklare doser, der sidder fast i stikkontakten til komplicerede systemer, der kræver en elektrikerindsats. Med vores varmepaneler bliver det meget lettere, da hvert panel er udstyret med en digital temperaturregulator, der måler rummets varmeniveau og det er let at installere. På hvert infrarødt varmepanel har du muligheden for at indstille den ønskede stuetemperatur fra højst 5 til 35 grader. Den laveste temperatur på kun 5 grader fylder en god funktion i sæsonmæssigt tomme huse, type sommerhus, når du kun ønsker en lav billig vedligeholdelsesvarme for at minimere fugtskader, mens en højere temperaturgrad for almindelige huse og kontorer.

Komplet fastgørelsesenhed inkluderet

Det er nemt at montere dette varmepanel med de medfølgende monteringsbeslag. Vælg det område, du ønsker opvarmet, og vælg størrelse og effekt på det ønskede panel. En retningslinje er 50 watt pr. Kvadratmeter. For eksempel, hvis du har en lang smal gang, kan det være bedre med 2 400 watt paneler i stedet for en på 800 watt. Du får simpelthen en mere jævn fordeling. Vores paneler genererer infrarød varmestråling et par minutter efter, at du har tændt for den. Kvaliteten er af højeste klasse og omhyggeligt udvalgt for at give dig et bekymringsfrit liv i et varmt infrarødt miljø.

 

Teknisk specifikation:

Størrelse: 800 x 370 mm

Varmeområde 5 -8 m2

IP-sikkerhed: IP 54

Effektvurdering: 400 watt / 230V / 50Hz

Ledningslængde: 160 cm / almindelig jordforbundet elektrisk kontakt

Vægt: 6 kg

Produktinformation
TP-MWR400
7350120013088
Genus
Unisex