Udendørs sauna Infrarød

Byg en sauna udendørs i haven eller gårdhaven

I de varme, lyse årstider nyder vi at bo i vores haver. Med en udendørs sauna skaber du et rum, der tiltrækker vidunderlige øjeblikke året rundt. Hvem ønsker ikke deres egen opvarmningsoase i deres have om vinteren? Vælg modellen i henhold til dine behov og størrelsen på dit websted. Placer din sauna på din gårdhave eller pool for at komme i nærheden af en kølig dukkert om sommeren. Afslut sommerens grillaftener med et fælles øjeblik i din sauna.

Infrarød varme i Edens have

Infrab Sauna Eden er udstyret med det effektive varmesystem IR-Vitalight og giver dig en sauna, der hurtigt varmer op og giver din krop et varmt velvære, en have i haven. Eden fås med forskellige materialevalg på modellens udvendige vægge. Eden i WPC grå, WPC - trækomposit er et vejrbestandigt, holdbart og miljøvenligt alternativ. Eden i WPC kan montere vintertid, når det ikke behøver at males. Eden i ubehandlet træ giver dig muligheden for at male din sauna for at matche farverne i det andet udvendige miljø. Eden-modellerne har et tag med en stærk tagspænding, alle vægsider er udstyret med isoleringsplader med høj varmeisoleringskapacitet.

Nyt til sommeren er vores FLOWER-serie

Vælg at placere saunarum Azalea, Jasmin eller en Lilly i haven. Der er saunahytter med traditionel varmelegeme inkluderet. Det er en model, du kan sætte dit præg på dig selv. Du kan bygge saunaen spejlet og påvirke dit valg af varmesystem. Suppler med en færdiglavet pakke med infrarøde varmepaneler, og du har en multifunktionssauna med to funktioner. Vores sauna-rum er lavet af 40 mm tykt ubehandlet panel. Udvendigt malet efter dine ønsker, vælg den samme farve som huset, lad saunaen smelte sammen i naturens egne farver eller lad den blive farvediffusor i haven.

Udendørs sauna med moderne teknologi

Grid
List
Infra-pakke - B2020

Infrarød varmepakke til udendørs sauna.
IR-paneler: 10 stk
Infrastrip: 2 stk
Kontrol: 1. Boks, Kontrolpanel

20.244,00 DKK