Terrassevarmer Heatway Blade Silver 2500W
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-40%

Terrassevarmer Heatway Blade Silver 2500W

Infrarød Terrassevarme Blade 2500W
Til altaner eller udendørs spisning.
Leveringstid: 3-5 dage (På lager)

1.331,13 Dkr Inkl. moms

1.064,91 Dkr Ekskl. moms

2.218,56 Dkr -40%

Du vil eventuelt også synes om
Beskrivelse

Professionel terrassevarmer Blade sølv 2500 watt

Blade Silver Edition , Bruges i dag over hele verden på restauranter, caféer, barer og endda privatpersoner, der ønsker det lille ekstra.
Varmeaggregatet har et stort dækningsareal på 30 kvadratmeter . Justerbar i 4 forskellige strømtilstande for bedste tilpasning til fremherskende vejr og kulde.
Hvert varmelegeme leveres med en trådløs fjernbetjening, der kan styre flere varmelegemer i for eksempel en restaurant.
Tjeneren behøver således ikke at skifte fjernbetjening til hvert bord. Enheden har også en automatisk position i henhold til den valgte temperatur.
En overophedningsbeskyttelse garanterer sikkerheden inde i enheden og alle Blade terrassevarmere er IP 55, hvilket betyder at den kan tåle at stå udenfor i regn og rusk.
Med denne varmeovn undgår du unødvendige omkostninger til el-installation og varmestyring, du sætter den blot i stikkontakten.

Den infrarøde teknologi er baseret på Carbon kortbølget infrarød varme. Med Blade varmelegemer behøver du ikke at blive blændet som et solskin, da varmeaggregatet har en såkaldt "low glare" = lav blænding. Dette er meget vigtigt for cafeer, restauranter, værtshuse eller for den sags skyld private, at det skal være rart at opholde sig i deres infrarøde udendørsmiljø.

Den er fuldstændig sikker at bruge i regnvejr og fortsætter med at fungere, selv når den udsættes for intense vandstråler. Varmelegemet er udstyret med et rustfrit stålgitter uden glas, hvilket betyder, at det har 20 % bedre varmegengivelse og at lampens levetid øges.


Placeringen er meget fleksibel, fordi varmelegemet leveres med et 1,8 meter langt strømkabel og monteringsbeslag, der skal monteres på væg, loft, parasoller eller under markiser. Varmeren har en trinløs vinkel og kan vinkles, selv når den er tændt. Det behøver ikke at styres med en ekstern lysdæmper eller tilbehør, da alt dette er inkluderet i enheden.

Den leveres med gode placerings- og dimensioneringsguider til vejledning af monteringshøjder, indsatsområder og vejledning til effektbehov.

Teknisk information om terrassevarmer:

El-tilslutning: 220-240V. Jordet stikkontakt.
Betjening: Fjernbetjening og tastatur på varmelegemet.
(1 fjernbetjening kan styre flere varmelegemer)

Strøm: Justerbar i 4 forskellige strømtilstande 1000-1500-2000 eller 2500 W. / 11 Ampere / 230V
Farve: Sølv / Sort
IP-klasse: IP55. CE

Holder spidsbeskyttelse.
Monteringsbeslag medfølger. kan monteres lodret og lodret.

Terrassevarmer størrelse og dimensioner:

Min afstand fra gulvet er 1,8 m
Min afstand fra taget 0,5 m
Min afstand fra sidevæg 0,5 m
Mål: 900x90x130 mm (LxHxD).


Der kræves intet tilbehør.

Produktinformation
Heatway
LHW-Blade2500s
7350120009678
Genus
Unisex
effekt
2500W