Terrassvärmare Heatway Mini Svart 1500W
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-35%

Terrassevarmer Heatway Mini Sort 1500W

Terrassevarmer HeatWay Sort
1500W, minimodel.
Til balkoner eller udendørs siddepladser.
Leveringstid: 3-8 dage (På lager)

856,00 Dkr Inkl. moms

684,80 Dkr Ekskl. moms

1.316,00 Dkr -35%

Du vil eventuelt også synes om
Beskrivelse

Professionel terrassevarmer Mini 1500W sort stål

Heatway Mini er en populær terrassevarmer til både hjemmebrug og restauranter / caféer. Med sin lille vægt på 2,2 kg og i sine smalle dimensioner tager det ikke meget plads og fungerer godt til paraplyer eller under tag. Heatway mini bruges i vid udstrækning på caféer og udendørs restauranter i Europa. Med en lille gårdhavevarmer, men med en uovertruffen opvarmningsteknik er det blevet populært at distribuere opvarmningszoner for at gøre en så behagelig varmefordeling som muligt for en restaurant. Heatway Mini er en robust infrarød varmeapparat med IP-klasse 55, der tåler hele året rundt.

Fordelen ved en lav vægt og smalle dimensioner.

En mindre infrarød terrassevarmer med lav vægt passer perfekt under parrasolarme, med den lave vægt kan du fordele flere varmeovne uden at afveje parasolarmen, eller hvis du simpelthen ikke ønsker at optage for meget plads til varmeapparaterne. Heatway Mini fås i sort eller hvidlakeret stål.

HeatWays varmeteknologi er kortbølget infrarød varme via halogenteknologi (Quartz). Som solens egne stråler producerer HeatWay en blød hetebølge, der giver dig mange opvarmende øjeblikke, uanset om det er blæsende eller regnfuldt. Varmerens reflektor er lavet af højpoleret aluminium, der giver den bedste reflektion af de infrarøde bølger. Beskyttelsesafdækningen er lavet af stål af høj kvalitet, som forlænger varmeapparatets levetid. Denne robuste varmeovn er vejrbestandig i henhold til IP-klasse 55 og kan bruges både indendørs og udendørs. De er velegnet til både kommerciel og privat brug. For at styre Heatway Mini kan du supplere den med ekstern fjernbetjening eller dæmpere . Heatway mini er et fremragende alternativ, fordi du ønsker en vedligeholdelsesfri varmeapparat med en robust metalhus, der er lige så flot år efter år.

 

Terrassevarmer Heatway Mini teknisk information:

Farve: sort 

Spænding : 230V
Effekt : 1500W
IP-klasse : IP55
Nuværende : 6,52 A
Min afstand fra gulvet: 2,0 m
Min afstand fra tag: 0,3 m
Min afstand fra sidevæggen: 1,0 m
Cover område ca: 12-15m2

Mini størrelse og dimensioner:
Vægt: 2,2 kg
Dimensioner LxHxW: 490x190x75mm
Installation: væg eller loft
Tilslutning: 3 m ledning

 

Produktinformation
Heatway
LHW-Mini1500B
7350120009647
Genus
Unisex
effekt
1500W