Terrassvärmare Heatway Mini Svart 1500W
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-35%

Terrassevarmer Heatway Mini Sort 2000W

Terrassevarmer HeatWay Sort
2000W, minimodel.
Til altaner eller udendørs siddepladser.
Leveringstid: 3-5 dage (På lager)

991,00 Dkr Inkl. moms

792,80 Dkr Ekskl. moms

1.525,00 Dkr -35%

Du vil eventuelt også synes om
Beskrivelse

Professionel terrassevarmer Mini 2000W sort stål

Heatway Mini er en populær terrassevarmer til både hjemmebrug og til restauranter/caféer. Med sin lette vægt på 2,2 kg og i sine smalle mål fylder den ikke meget og fungerer godt til parasoller eller under tag. Heatway mini er meget brugt på caféer og udendørs restauranter i Europa. Med en lille terrassevarmer men med en uovertruffen varmeteknologi er det blevet populært at fordele varmezoner for at lave en så behagelig varmefordeling som muligt for en restaurant. Heatway Mini er en robust infrarød varmeovn med IP klasse 55, der kan tåle at sidde hele året rundt.

Fordelen ved en lav vægt og smalle dimensioner.

En mindre infrarød varmeovn med lav vægt passer perfekt under parasolarme, med den lave vægt kan du fordele flere varmelegemer uden at tynge parasolarmen eller hvis du simpelthen ikke vil optage for meget plads til varmeovnene. Heatway Mini fås i sort eller hvidlakeret stål.

HeatWays varmeteknologi er kortbølget infrarød varme via halogenteknologi (Quartz). Ligesom solens egne stråler producerer HeatWay en blød hedebølge, der giver dig mange varme øjeblikke, uanset om det blæser eller regner og rusker. Varmerens reflektor er lavet af højpoleret aluminium, som giver den bedste refleksion af infrarøde bølger. Beskyttelsescoveret er lavet af kvalitetsstål, hvilket forlænger varmerens levetid. Denne robuste varmeovn er vejrbestandig i henhold til IP-klasse 55 og kan bruges både indendørs og udendørs. De er velegnede til både kommerciel brug og privat brug. For at styre Heatway Mini kan du supplere den med ekstern fjernbetjening eller lysdæmpere . Heatway mini er et glimrende alternativ, når du ønsker en vedligeholdelsesfri varmeovn med et robust metalhus, der er lige så flot år efter år.

 

Terrassevarmer Heatway Mini teknisk information:

Farve : Sort
Spænding : 230V
Effekt : 2000W
IP-klasse : IP55
Strøm : 8,69 A
Min afstand fra gulvet: 2,0 m
Min afstand fra taget: 0,3 m
Min afstand fra sidevæggen: 1,0 m
Cover område ca: 12-15m2

Mini størrelse og dimensioner:
Vægt: 2,2 kg
Mål LxHxB: 490x190x75mm
Montering: Væg eller loft
Tilslutning: 3 m ledning med stik

 

Produktinformation
Heatway
LHW-Mini2000B
7350120009649
Genus
Unisex
effekt
2000W