Forside

Luxway infrarød sauna og infrarød teknologi

Ønsker du at bygge en sauna, kan du nemt gøre det selv med vores færdiglavede saunarum. Vi har et stort udvalg af infrarød sauna modeller, hvor du kan finde over 80 forskellige modeller, der kan tilpasses i dit hjem.

Hvis du har sauna i dag, men ønsker at udskifte varmeanlægget med infrarød varme, kan du nemt bygge din sauna om til en infrarød sauna med vores infrarøde panelsæt. Du sparer energiudgifter og får samtidig en bedre sauna, der giver dig en dybere varme end en traditionel sauna.

Det bliver nu mere og mere almindeligt, at større hoteller, kurbade og fitnesscentre erstatter den traditionelle saunavarmer med et infrarødt system for at få mere tilfredse kunder og lavere energiomkostninger. Vi er specialister i infrarød varmeteknologi og vi har også egenudviklede infrarøde terrassevarmere 'Heatway' eller kendte producenter som Tansun eller Veito, der giver kolde terrasser varme igen til en lav energipris. Vores produktsortiment omfatter også infrarøde varmemadrasser, der bliver mere almindelige i dag, da en lang række kiropraktorer og professionelle massører anvender Luxway madrasser med langbølget infrarødt lys.

Ønsker du at opvarme din bolig med infrarød varme, kan du bruge vores infrarøde rumvarmere, med disse varmeovne får du en jævn varmefordeling i din bolig og 50% lavere energiomkostninger sammenlignet med traditionelle elvarmeanlæg.

Velkommen til Luxway Nordic med et komplet koncept af infrarødt lys.

Grid
List
-10%
Dampsøjle Dampbruser Stella

Stella dampbrusersøjle
Højde 2060 mm
Bredde 280 mm
Dybde 110 mm
Kan kun købes i Sverige, kontakt os for alternativer.

32.753,00 Dkr
36.392,00 Dkr
-10%
Tylö Steam Vista 130H højre model

DAMP VISTA 130 H
Størrelse: 1300x900x2230 mm
Fremstillingsordre 3 til 6 uger.
Kan kun købes i Sverige, kontakt os for alternativer.

57.565,00 Dkr
63.961,00 Dkr
Veito rumvarmer Sort 1700W

Infrarød varmeapparat | Værelsesvarmer Veito 1700W
Til indendørs opvarmning.
Leveringstid: 5-6 dage (På lager)

1.893,00 Dkr