Oplev afslapning og sundhed med vores Chakra-madras
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Eksklusiv Chakra IR-madras

Varmemadrassens mål:
Bredde: 600 mm
Længde: 1800 mm
Varmeteknologi: Chakrasten, RLT, PEMF
På lager: ca. 3 til 5 dages leveringstid

6.923,00 Dkr Inkl. moms

5.538,40 Dkr Ekskl. moms

Beskrivelse

Eksklusiv IR-madras Chakra, rødlysterapi og PEMF-funktion.

Vores eksklusive "Chakra"-madras er inspireret af de syv chakraer i menneskekroppen.

Hvad er chakra?

Chakra er et begreb, der stammer fra de gamle indiske spirituelle traditioner og bruges til at beskrive energicentre i kroppen. Ifølge denne lære strømmer livsenergi, eller prana, gennem kroppen, og disse energicentre fungerer som hjul, der regulerer energistrømmen.

Livsenergi

Alt for ofte forsøger vi at få mere energi ved at trigge kroppen med sukker, kaffe, alkohol eller adrenalin fra intense aktiviteter. Men hvor længe giver det os den rette energi, og hvor langtidsholdbar er denne løsning for vores velbefindende? Kan vi finde andre måder at få energi på, så vi kan møde vores verden som mere fleksible, intuitive og energiske mennesker? Vi er nødt til at øve os, og vi er nødt til at være i kontakt med os selv, vores indre guide.

Energicentre i kroppen

Der beskrives normalt syv energicentre i kroppen eller hovedchakraer, disse er fordelt på overkroppen og strækker sig langs rygsøjlen fra dens basis til hovedets krone. Hvert chakra anses for at være knyttet til specifikke fysiske, følelsesmæssige, mentale og spirituelle egenskaber og organer i kroppen. Ifølge indisk tradition er det vigtigt, at de forskellige chakraer er i balance, og at energien kan flyde frit gennem dem for at opnå fysisk, følelsesmæssig og åndelig sundhed

 

Farver bruges ofte til chakrabalancering og energiarbejde. Brug af sten og krystaller med chakrafarver kan hjælpe med at aktivere og harmonisere hvert chakra. Den eksklusive chakramadras byder på en palet af sten og mineraler, som er klassiske i den indiske tradition for at stimulere kroppens syv chakraer.

De syv chakraer er:

 

1 Violet, Ametyst
Kronechakra (Sahasrara): Dette chakra er placeret på toppen af hovedet og er forbundet med åndelig bevidsthed, enhed og transcendens.


2 Mørkeblå, sodalit
Tredje øje-chakra (Ajna): Dette chakra ligger mellem øjenbrynene og er forbundet med intuition, indsigt og indre visdom.


3 Lyseblå, blondeagat
Halschakra (Vishuddha): Dette chakra er placeret ved halsen og er forbundet med kommunikation, sandhed og selvudfoldelse.


4 Grøn, Aventurin
Hjertechakra (Anahata): Dette chakra er placeret i hjertet og handler om kærlighed, medfølelse og relationer.


5 Gul Aventurin
Solar plexus-chakra (Manipura): Dette chakra er placeret i området over navlen og er forbundet med selvtillid, personlig styrke og selvværd.


6 Orange agat
Sakralchakra (Svadhisthana): Dette chakra er placeret i underlivet og er forbundet med kreativitet, seksualitet og følelsesmæssig balance.


7 Rød, Jaspis
Rødt chakra (Muladhara): Dette chakra ligger nederst på rygsøjlen og er forbundet med basal overlevelse, sikkerhed og jordforbindelse.

 

 

Andre funktioner

Madrassen er også udstyret med 24 omhyggeligt placerede røde lyspunkter, der udsender et rødt lys med en bølgelængde på 660 nm, hvilket er mest fordelagtigt til rødlysterapi. Dette lys siges at have positive effekter på celleregenerering, kollagenproduktion og en række andre sundhedsmæssige fordele. Du kan også bruge den røde lysterapifunktion helt uden varme.

Madrassen er en del af vores eksklusive familie og er også udstyret med en PEMF-funktion, der genererer et lavfrekvent pulserende elektromagnetisk felt, som kan have en positiv effekt på dit helbred.

 


Specifikation for varmemadras.

Overordnede dimensioner: 60x180 cm
Vægt: 12 kg Stenstørrelse Chakrasten: 5-20mm uregelmæssig Strøm: 220-240V ,50Hz 220W Tidsindstilling op til 9 timer. Tilsluttes standard vægstik. Kabellængde: 180 cm.

Læs mere indgående om infrarøde madrasser her.

Produktinformation
CHAK-080Pz