Kota Træfyret sauna Sauna Kota Koru 20
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sauna Kota Koru 20

brændeovn komfur
Sauna komfur Kota Kuru 20
For sauna rumstyrke: 8-20 m3

4.988,00 DKK (inkl. moms) 3.990,40 DKK (ekskl. moms)
Inkl. moms
Beskrivelse

Sauna komfur Kota koru 20


Den stilfulde og solide Kota Kuru er en fremragende sauna-komfur, der skaber ægte og behagelig sauna. Ovnens glasdør gør det muligt at nyde den behagelige levende pejs under saunaen. En god og træfyret saunaovn som Kota sauna vil vare i mange år fremover.

Saunaovnen har sorte lakerede overflader på sin stålkappe og giver en sauna en stilfuld atmosfære. Træhåndtaget på lugen gør det praktisk og sikkert at bruge denne saunaovn.

En sikker sauna-komfur, der varer i mange år


SS-EN 15821: 2010 er en harmoniseret EU-standard med hensyn til saunaenheder til stykke træ og giver anledning til CE-mærkning i henhold til CPR. Det specificerer emissionsgrænseværdien 1,0% CO ved 13% O2.

Fra 1. juli 2013 skal deklarerede egenskaber og CE-mærkning være tilgængelig for byggevarer, der er omfattet af en harmoniseret standard og markedsføres i EU, alt i overensstemmelse med byggevareforordningen.

OBS! Når du har en træfyret ovn, skal du have en gulvbeskyttelsesplade. Fås under tilbehør ovenfor. Dette gælder ikke dem, der har støbt betonplade eller lignende. Hvis du har gulvvarme i saunaen, er gulvbeskyttelsesplade påkrævet.


En god træfyret saunaovn med maksimal varme og med minimal vedligeholdelse er det Kota helt rigtigt.

Tilbehør som skorsten, bund skorsten, gulvafdækningsplade, vægafdækningsplade findes under tilbehør ovenfor.


Se produktark for mere info.

Produktinformation
Narvi
s92147
Genus
Unisex