Sundere hud og reducerer cellulite

Saunabad giver en friskere hud og kan reducere cellulite

Infrarød sauna giver øget blodcirkulation i huden, hvilket er vigtigt for en smuk hudfarve. En intern glød oprettes, når lagrede urenheder rengøres på et dybt niveau og giver en forbedret spænding og elasticitet i huden. Cellulite er et gelélignende stof af fedt, vand og affaldsprodukter, der sidder fast i lommer under huden.

Den kraftige svedtendens, der forekommer i en infrarød sauna, hjælper med at fjerne disse ophobninger fra kroppen.

Infrarød lindrer cellesuiter

Om besværlig cellulite
Elendige celle suiter

Når vi taler om cellulite, mener vi en voluminøs, såkaldt orange hud, der hovedsageligt sidder på lår, kalve, hofter, på visse bagdele og undertiden på indersiden af maven og arme.

Hvad læger kalder cellulite er betændelse i hudens bindevæv og fedtvæv forårsaget af bakterier. Denne tekst vil fokusere på den første type cellulite, huller i huden, som mange mennesker og især kvinder lider af. Vores hud består af tre lag. Det øverste lag, epidermis, er meget tyndt og vandafvisende. Det næste lag, læderhuden, er tykkere og består af et netværk af bindevæv, der giver huden styrke og modstandsdygtighed. I det dybeste lag, det subkutane væv, er der først og fremmest fedtceller og blodkar. Her opbevares og omdannes fedt, væsker, sukkerarter, proteiner og kemiske stoffer.

Smalle mennesker lider også af cellulite, selvom flere mennesker med overvægt er berørt. Vægtøgning får fedtcellerne til at stige i størrelse og begynder at presse på blodkarene, hvilket påvirker blodcirkulationen. Blodkarene er svækket, og lymfekarlernes evne til at fjerne slaggprodukter nedsættes.

Lavere blodgennemstrømning fører til ophobning af vand i væv og hjælper toksiner og rester / slagge ikke transporteres ud, men sidder fast i kroppen. Disse ansamlinger skaber sammen med trykket fra opsvulmede fedtceller porer i huden, hvilket er en karakteristik for cellulite / orange hud.

Hvis huden er tynd, eller trykket fra fedtvævet er højt, bliver uregelmæssighederne klarere. Kvinder har normalt tyndere hud end mænd og har derfor mere cellulite.

Der er 3 typer cellulite

Sauna til hjælp

Dermatologer og eksperter siger normalt, at der er tre grader af cellulite.

Grad 1 betyder, at groberne kun er synlige, når man klemmer huden, og det er et tegn på, at der er samlet vand i vævet. I klasse 2 er den orange hud synlig, når man rejser sig, hvilket skyldes, at vand, fedt og slagge produkter klumpes sammen i vævet og cirkulationen er begyndt at forringes. I den tredje grad er celluiterne synlige, selv når de ligger, hvilket betyder, at urenhederne er begyndt at danne en gelélignende masse, som gradvist antager en mere stabil konsistens.

Det er let at genkende cellulite på groberne, der sætter sig, hvor der er fedtvæv. Andre egenskaber er, at den dårlige blodgennemstrømning gør huden blød, bleg og tør. Huden kan også være følsom over for tryk, og du kan opdage, at de berørte regioner har lavere hudvarme end resten af kroppen.

Hvorfor påvirkes noget af det?

Forskning har fundet, at det primært skyldes dårlig blodcirkulation, usunde kost, gener og hormonelle lidelser. For mange kvinder begynder cellulite at dannes så tidligt som i puberteten, når hormonerne udløses og derefter forværres under graviditeten. Mange føler også, at pillen bidrager til stigningen.

Når du bliver ældre, mister din hud noget af sin modstandsdygtighed, hvilket igen kan føre til flere cellulitishul. Andre årsager kan være, at du lider af forstyrret blod og lymfecirkulation eller andre sygdomme, der påvirker blodgennemstrømningen i kroppen. Den vigtigste årsag betragtes stadig som den forkerte diæt og manglende motion. Mange af os har stillesiddende arbejde, hvilket fører til dannelse af mere og mere cellulite.

Kan du reducere de elendige gruber

De fleste cremer og salver, der lover at bekæmpe cellulite, sætter sig på overfladen, og fordi udseendet af cellulite styres af strukturen i det subkutane væv, har de ringe virkning.

Den bedste måde at reducere cellulite er at træne og spise sundt. Jo mere du bruger dine muskler og fitness-træning, desto fastere bliver vævet, og jo mere fedtforbrændes. Du behøver ikke finde tid til at gå i gymnastiksalen eller bruge trapper i stedet for elevator, måske hoppe af et par busstoppesteder tidligere, eller gå eller gå en halv times gåtur og derefter afslutte med en infrarød sauna .

Træning kan hjælpe

Moderat og regelmæssig træning reducerer cellulite bedre end en hård træning nu og da. Og når du forbrænder fedt, er det også vigtigt at gennemgå din kost og stofskifte. For meget fedt og salt eller sukker kan også bidrage til orange hud. At øge deres stofskifte ved hjælp af infrarødt lys bør være en del af kampen for celluite. En 30-minutters infrarød sauna- behandling har vist sig at have en positiv effekt, da den øger blodcirkulationen i huden.

Det skal også tilføjes, at en sund kost, der er rig på frugt og grønsager, der giver kroppen vigtige næringsstoffer / vitaminer forbedrer stofskiftet. Det er også vigtigt at drikke nok vand til at hjælpe med slaggrensningen. Massage og tør børstning er også godt til at holde blodet cirkulerende i huden.

På den anden side er nikotin en bule, der gør huden mindre elastisk og elastisk og gør groberne større. For at opnå de bedste resultater skal du bekæmpe cellulite fra så mange retninger som muligt.

Svedig sauna-session