Hvad er en Luxway infrarød sauna

Hvad er en Luxway-sauna med infrarød varme?

Luxway infrarød sauna er kun lavet af massivt træ, såsom cedertræ eller hemlock. Det er let at samle og placere et hvilket som helst sted indendørs. Installationstid ca. 1-3 timer afhængigt af model. Kræver ingen faste elektriske installationer eller noget vådrum. Tilslut let til det eksisterende stikkontakt. Luxway infrarød sauna er udstyret med "carbon wave" eller fuldt spektrum "Vitaelight" varmeapparater rundt om sæderne. En infrarød sauna leveres med en indbygget musikafspiller, så du kan nyde din yndlingsmusik, mens du tager en sauna-session.

Hvordan fungerer en luxway-sauna?

Du får en behagelig temperatur i en infrarød sauna.

Saunabad finder sted ved en behagelig temperatur mellem 40-65 C (traditionel sauna 80-100 C). En infrarød sauna er en såkaldt lavtemperatur sauna, den er behagelig at bo i og kan med fordel bruges af alle, selv af mennesker, der ikke finder sig godt tilpas i for høje temperaturer eller på grund af sundhedsmæssige årsager (højt blodtryk) ikke kan blive i traditionel sauna med sin høje temperatur. En infrarød sauna har ikke en primær opgave med at varme op luft, men opvarmer genstande, det vil sige den, der bader saunaen og de omgivende materialer. Med andre ord er det det nøjagtige modsætning til en traditionel sauna, der varmer luft og derefter varmer dig op.


I en Luxway-infrarød sauna bør temperaturen ikke overstige 65 ° C, en højere temperatur giver ingen forbedret effekt. Den ønskede effekt nås allerede ved en temperatur på 40-50 C. Saunaen er udstyret med friskluftsventil eller udstødningsventilator, der gør luften let at indånde. Det er godt at have døren åben, og alligevel kan saunaen opnå en optimal effekt. Saunavarmere opvarmes hurtigt på cirka 10 minutter og er meget energieffektive (f.eks. Energiforbrug er 1,6 kw på en time, omkostningerne på en time vil være DKK 1,60 til en pris på DKK 1 / kw time eller DKK 0,5 i 30 minutter ).

En infrarød sauna bruger mindre energi og giver mere energi.

I en infrarød sauna bruges mindre end 20% af energien til at varme op luften, mens over 80% omdannes til varme i vores krop. En infrarød sauna opvarmes mere dybt i vævet end en traditionel sauna, og det meste af energiudviklingen går direkte til at opvarme kroppen og ikke til at varme den omgivende luft, hvilket igen skal varme kroppen overfladisk. Dette er de afgørende forskelle, der forklarer mange af de fordele, der bliver tilgængelige, men som ikke opnås, når man bruger traditionelle saunaer.

I de sidste 25 år har japanske og kinesiske forskere og klinikker foretaget omfattende undersøgelser af langbølget infrarød behandling og rapporteret om et stort antal fordele. Infrarød varme er fuldstændig ufarlig og er en varmekilde, der bruges på hospitaler til at opvarme spædbørn.