Kota Træfyret sauna Sauna Kota Luosto VS med vandtank
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sauna komfur Kota Luosto VS, med vandtank

Brændeovn Brændeovn
Saunaenhed Kota luosto VS
For sauna rumstyrke: 8-20 m3

9.355,00 DKK (inkl. moms) 7.484,00 DKK (ekskl. moms)
Inkl. moms
Beskrivelse

Sauna komfur Kota Luosto, med vandtank


Træfyret saunaovn:

Sauna størrelse: 8-20 m³. Stenemagasin 35 kg.

Dette er kun selve fundamentet for Luosto-, Inari- og VS-modellerne uden det respektive tilbehør.

Kota sauna-komfurer opfylder alle krav til en god sauna-komfur .
Stor mængde sten garanterer effektiv badning.
Ovnlegemets og den ydre skals runde form forlænger produktets levetid, fordi ovnen bedre kan modstå belastningen fra varmeudvidelsen, som nu er jævnt fordelt over hele kroppen. Derudover letter den runde form placering i trange rum og hjørner.


Den miljøvenlige saunaovn opvarmes med en relativt lille mængde træ. Saunaovnen har en glasdør med støbejernsramme og justerbare fødder.

OBS! Når du har en træfyret ovn, skal du have en gulvbeskyttelsesplade. Fås under tilbehør ovenfor. Dette gælder ikke for dig, der har støbt betonplade eller lignende. Hvis du har gulvvarme i saunaen, er gulvbeskyttelsesplade påkrævet.

Tilbehør som skorsten, bund skorsten, gulvafdækningsplade, vægafdækningsplade findes under tilbehør ovenfor.

Det er muligt at forbinde skorstenen opad og bagud, dimensioner fra gulv op til bageste skorstenhul er 840 mm, målt fra kanalens underkant. Det er også muligt at skære tre ståltråde i stenkurven f.eks. med en arkivfil. Derefter bliver dimensionen 550 mm. En god træfyret saunaovn med maksimal varme og med minimal vedligeholdelse er det Kota helt rigtigt.

SS-EN 15821: 2010 er en harmoniseret EU-standard med hensyn til saunaovner til træstykke og giver anledning til CE-mærkning i henhold til CPR. Det specificerer emissionsgrænseværdien 1,0% CO ved 13% O2.

Fra 1. juli 2013 skal deklarerede egenskaber og CE-mærkning være tilgængelig for byggevarer, der er omfattet af en harmoniseret standard og markedsføres i EU, alt i overensstemmelse med byggevareforordningen.

Kota sauna er en meget god træfyret saunaovn for dem der ønsker minimal vedligeholdelse.

Produktinformation
Narvi
s92145
Genus
Unisex