Infrapaket- B2020
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Infra-pakke - B2020

Infrarød varmepakke til udendørs sauna.
IR-paneler: 10 stk
Infrastrip: 2 stk
Kontrol: 1. Boks, Kontrolpanel

20.244,00 DKK (inkl. moms) 16.195,20 DKK (ekskl. moms)
Inkl. moms
Du vil eventuelt også synes om
Beskrivelse

Oplev energibesparende, sund og effektiv varme i din udendørs sauna med infrarød saunaopvarmning:

Når det handler om at skabe en fredelig og sund oase i din udendørs sauna, er valget af saunaopvarmning afgørende. Det er her, infrarød saunaopvarmning kommer ind i billedet som en spændende og innovativ løsning, der ikke kun giver dig en kraftfuld saunaoplevelse, men også en lang række fordele for både dit helbred og miljøet.

Energieffektiv saunaopvarmning:

Infrarød saunaopvarmning er kendt for sin energieffektivitet. Denne opvarmningsteknologi er effektiv til at omdanne energi til varme, hvilket betyder, at du kan nyde din sauna uden at spilde unødvendig energi. Det er en miljøvenlig løsning, der reducerer dit CO2-fodaftryk og samtidig skåner din pengepung.

Sund saunaoplevelse:

Infrarød sauna-varme har vist sig at have positive helbredseffekter. Varmen trænger dybt ind i dine muskler og væv, hvilket kan hjælpe med afslapning og lindre spændinger. Derudover kan infrarød varme øge din blodcirkulation og hjælpe med at afgifte kroppen. Den sunde varme kan gøre din saunaoplevelse endnu mere givende og gavnlig for dit velbefindende.

Effektiv varme til hurtig start:

Infrarød sauna-varme giver en hurtig opstartstid, hvilket betyder, at du kan begynde at nyde din sauna næsten med det samme. I løbet af få minutter er saunaen opvarmet og klar til brug, hvilket er ideelt, når du vil have en spontan saunaoplevelse. Du behøver ikke at vente længe på at mærke den dejlige varme, der omslutter dig.

En grønnere saunaoplevelse:

Med infrarød saunaopvarmning minimerer du din miljøpåvirkning. Denne opvarmningsteknologi bruger mindre energi og er mere bæredygtig end traditionelle saunasystemer. Ved at vælge infrarød saunaopvarmning tager du et skridt i retning af en grønnere og mere bæredygtig saunaoplevelse.

Sammenfattende er infrarød saunaopvarmning et godt valg til din udendørs sauna med fordele, der spænder fra energieffektivitet og sundhed til hurtig og effektiv opvarmning. Gør din sauna til et sted, hvor du kan nyde en miljøvenlig og afslappende saunaoplevelse med infrarød saunaopvarmning.

Infra-pakke B2020:

  • 6 stk: IR-Panel 380W- 4 stk IR-Panel 300W (3480W)
  • 1: Kontrolboks (max 3500W)
  • 1: Kontrolpanel med ramme i Hemlock
  • Forgreningsstik og strømkabler
  • IR-panelerne er indbygget i en trækassette og kan nemt samles i henhold til instruktionerne.
  • Tilsluttes en standard stikkontakt med jordforbindelse med i alt 3480 watt, 16 ampere, 230V, 1 fase

Et ekstra touch af varme:

Denne pakke indeholder også to Infrastrip loftsvarmere, hver på 800 watt med en separat tilslutning og tilsluttet deres egen kontakt (medfølger ikke).

Produktinformation
RS-BS-kit1