Tylö Panacea 1309T
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Tylö Panacea dampbad 1309T

Panacea dampbad 1309
Med Corian skammel
Størrelse: 1325x925x2090 mm
Bestillingsvare
Kan kun købes i Sverige, kontakt os for alternativer.

Kan kun købes i Sverige

54.967,09 Dkr Inkl. moms

43.973,67 Dkr Ekskl. moms

61.074,54 Dkr -10%

Beskrivelse

Panacea dampbad 1309T

Panacea fik sit navn fra græsk mytologi fra en gudinde, der havde helbredende evner på krop og sjæl. Opkaldt efter den helbredende gudinde for den græske mytologi har vi navngivet vores nyeste og mest banebrydende dampbadkoncept Panacea.
Når du tager skridtet ind i Panacea, får både din krop og sjæl en dyb afslapning. Den varme damp hjælper med at opløse spændinger i muskler og led. De forskellige lys og lydindstillinger hjælper sjælen med at få fred og ro. Med universalmiddel kan du indstille dit dampbad til forskellige temperaturer og fugtighedsniveauer. Med æteriske olier kan du få Panacea til at efterligne gamle og naturligt skånsomme behandlingsmetoder, hvor inspiration er hentet fra romertiden caldarium og sensuelle balinesiske dampbade. Du kan få Panacea til at fungere som et genoprettende tepidarium, for eksempel efter en traditionel arabisk razulbehandling. Når du tager skridtet tilbage og forlader Panacea, gør du det som et nyt og transformeret menneske.

Panacea med eksklusivt design med høj fleksibilitet

Tylö har designet Panacea dampbade til at passe i de fleste situationer. Med sine stramme linjer og særligt udvalgte materialer giver Panacea et kraftfuldt og eksklusivt indtryk. Glaspartierne og dørene er forbundet med moderne og stilfulde elementer for at bevare et homogent og smagfuldt udseende. Vi har også haft i tankerne at producere et dampbad designet som en fleksibel løsning, hvor modulsystemet muliggør placering i de fleste rum, uanset grundplan.

Installation uden besvær

På trods af sin eksklusive form, hvor der ikke er sparet noget på tilpasninger og materialer, er Panacea dampsauna meget let at samle og installere. Konstruktionen er gennemtænkt ned til mindste detalje og leveres i færdige moduler, klar til at blive samlet og taget i brug med det samme. Der er ikke noget ekstra arbejde involveret i for eksempel at klæde indersiden med mosaik eller andre tidskrævende elementer. Installation af et Panacea -dampbad fra Tylö tager flere timer end dage.

Grundplan
Møbler til en afslappende oplevelse.

Panacea -dampbad fra Tylö fås i fire forskellige standarddesigner, og vi har designet interiøret i saunaen til at give et fleksibelt og alsidigt udtryk, hvor placering af bænke, tilbehør og enheder får mest ud af rummet og forbereder dig de bedste muligheder at strække ud, slappe af og lade dine tanker flyde frit.

Hvis du har dine egne tanker og ideer om, hvordan du vil have dit Panacea -dampbad designet, kan vi takket være materialernes formbarhed tilfredsstille stort set alle ønsker. Det er kun din fantasi, der sætter grænser.

Størrelse
Højde 2100 mm
Bredde 1330 mm
Dybde 930 mm

Se mere i kataloget
Tylö Steam -brusekatalog

Produktinformation
Tylö
TY-96075020
Genus
Unisex