Ångpelaren Steam shower Stella
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Dampsøjle Dampbruser Stella

Stella dampbrusersøjle
Højde 2060 mm
Bredde 280 mm
Dybde 110 mm
Kan kun købes i Sverige, kontakt os for alternativer.

31.192,91 Dkr Inkl. moms

24.954,33 Dkr Ekskl. moms

34.658,79 Dkr -10%

Beskrivelse

Dampsøjle Stella fra Tylö.

Dampsøjlen Dampbruser Stella fra Tylö er perfekt til dig, der ønsker at bygge dit eget dampbruser.

Byg dit eget dampbad derhjemme med denne moderne dampsøjle i ægte skandinavisk design. Den sorte glasfront og de kromfarvede detaljer gør det let at passe ind i alle flisebelagte bruserum.

Dampen starter inden for 2 minutter, og snart har du et fuldt, varmt dampbad. Du styrer din dampkolonne med Elite Cloud Control Panel, der passer perfekt ind i den sorte Stella -kolonne. Glasfronten er bredere end søjlen, hvilket giver den et flydende, attraktivt udseende. Bag glasset er der også LED -strips til behagelig belysning.
Håndbruser, termostat og armatur er af høj kvalitet. Dampudløbet er stille og har også et duftrum, hvor du kan vælge at tilføje enhver duft til at nyde. Et hovedbruserhoved kan også tilsluttes og styres fra søjlen. For at matche det sorte, elegante look kan du tilføje den matchende Pixel skammel og hylde i sort aluminium.

Stella dampsøjle er lavet af 8 mm sort hærdet glas. Bag glasset er en indbygget neon LED-belysning, der giver et flot skær bag søjlen. For at kunne bruge belysningen skal den suppleres med en 12V VDC -driver, der er installeret et passende sted. (Drev ikke inkluderet)
Et Elite Cloud kontrolpanel er inkluderet og monteret direkte på glasset. Steam Stella producerer damp meget hurtigt efter kun 2 minutter. Termostat og mixer og håndbruser er fra tyske Dombracht. Dampdysen er meget stille og søjlen har 2 stykker røgfarvet hærdet glas, som får dysen til at sidde sikkert.
Det er muligt at supplere Stella med et hovedbruser og styre det direkte fra armaturet i søjlen. Hovedbruser er ikke inkluderet. Dampdysen er udstyret med en lille duftskål, hvor du kan få den duft, du ønsker. Søjlens sider er sorte og matcher den forreste del.


Materiale Front: sort hærdet glas
Sider: sort aluminium
Højde 2060 mm
Bredde 280 mm
Dybde 110 mm

Se mere i kataloget
Tylö Steam -brusekatalog

Produktinformation
Tylö
TY-89008200
7332975066099
Genus
Unisex