Narvi træfyret saunaovn Narvi NC 24 Til saunastørrelse Bastonstørrelse: 10-24 m3Delenhed
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sauna komfur Narvi NC 24

Til sauna størrelse
Sauna størrelse: 10-24 m3

Træfyret enhed

11.743,00 Dkr Inkl. moms

9.394,40 Dkr Ekskl. moms

Du vil eventuelt også synes om
Beskrivelse

Til sauna størrelse
Sauna størrelse: Sauna komfur Narvi 10-24 m3

Træfyret saunavarmer Narvi NC 24


En træfyret saunavarmer Narvi NC-enhed understreger et enkelt, tidløst design, der gør brændeovnen let at placere i både traditionelle og moderne saunaer. Det ydre hus er malet grafitgrå, forbrændingsrum af støbejern. Ovnen er meget robust, som viser en vægt på 82 kg. Forbrændingskammerets tag består for eksempel af 10 mm metalplade, hvilket giver ovnen en lang levetid.

Ovnens forbrændingskammer repræsenterer et nyt design, der gør forbrændingen mere effektiv og renere. Den nye ovn er designet på grundlag af miljøvenlighed og det faktum, at ovnen også opfylder de obligatoriske CE-krav.

En god og holdbar træfyret saunaovn, der vil vare i mange år fremover ganske enkelt. Saunavarmeren indeholder et stort antal sten, og den stærke konstruktion sikrer en blød varme. Glasdør gør det nemt at holde en jævn ild, mens du skaber en hyggelig atmosfære. Døren og askeboksen har træhåndtag og er behagelige at bruge.

Ovnen har justerbare ben, hvilket gør ovnen nem at installere. Det leveres med et tilslutningsrør, der gør det muligt at tilslutte pejsen til skorstenen bagpå ovnen. Hvis du vil tilslutte ovnen fra toppen til en eksisterende mursten, har du brug for et separat tilslutningsrør.

OBS! Når du har en træfyret saunaovn, skal du have en gulvbeskyttelsesplade. Fås under tilbehør ovenfor. Dette gælder ikke for dig, der har støbt betonplade eller lignende. Hvis du har gulvvarme i saunaen, er gulvbeskyttelsesplade påkrævet.Tilbehør som skorsten, bund skorsten, gulvafdækningsplade, vægafdækningsplade findes under tilbehør ovenfor.Specifikation:
Bredde: 54 cm
Dybde: 58 cm
Højde: 80 cm
Farveindstillinger: Malet grafitgrå
------------------
Rec. m3 (isoleret rum): 10-24 m3
Saunahøjde min mm: 119
Vægt uden sten, kg: 82
Stenemagasin, kg: 80
Udvendige mål BxDxH, mm: 580x580x800
Saunaen er ikke inkluderet.

Produktinformation
Narvi
s9102315
Genus
Unisex