Aroma Bowl för salt och doftessenser- 120 mm i diameter
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Aroma skål til salt- og duftessenser - 120 mm i diameter

Vandskål til salt- og duftessenser
120 mm i diameter
Skål 60 mm dyb.
stang 240 mm
På lager: 3-5 dages leveringstid

576,00 Dkr Inkl. moms

460,80 Dkr Ekskl. moms

Du vil eventuelt også synes om
Beskrivelse

Aroma skål til duft essenser eller salt luft.

Et praktisk tilbehør til alle typer saunaenheder . Monteres med 3 skruer og fyldes med vand ved hver sauna.
Til saltholdig luft skal du bruge 2 til 4 Himalaya-saltsten 2 til 5 cm i diameter (tilbehør). Til duft tilsættes 2 til 5 dråber af enhver duftolie (tilbehør). Fremstillet i rustfri stål skål med kæde og vægbeslag

Salt i saunaen

Nu kan du også tage del i de sundhedsmæssige fordele ved Himalayasalt i din sauna ! Monter blot en "Aroma Bowl" fra Luxway over din saunaenhed og tilsæt et par saltkrystaller og lidt vand, lad saltet smelte og fordampe i det varme vand og nyd den gavnlige saltdamp i din sauna. Herligt hvis du har problemer med åndedrætsorganerne, Astma, Kulstof, Bronkitis eller bare ønsker ekstra velvære i saunaen. Men sørg for ikke at lægge saltsten direkte på enheden og opløs dem ikke i spanden med vand, da salt direkte i enheden kan beskadige den.

Urter i saunaen

I Finland har det længe været populært at blande forskellige tørrede krydderurter i saunaspanden og derefter smide vandet på enheden, eller dyppe birkeglassene i urtevandet. Urter har historisk været brugt til at helbrede forskellige lidelser og er stadig meget udbredt i dag. Men i stedet for at tilsmudse enheden med tørrede krydderurter, som også kan beskadige enheden, når de tørrer og forkuller inde i enheden, er det meget mere praktisk at putte de tørrede krydderurter i vand, i en "Aroma Bowl". Dette gør det muligt for de gavnlige naturlige olier fra urterne at fordampe og fylde saunaen med en behagelig og gavnlig urtedamp!

De urter, der traditionelt anvendes, er: Kamille, Mynte, Eucalyptus og Kløver. Men her er det kun fantasien, der sætter grænser.

Aroma essenser i saunaen

Der er mange forskellige duftolier, som med fordel kan bruges i saunaen, dette løfter din saunaoplevelse til et helt nyt niveau. Du behøver kun et par dråber koncentreret saunaaroma i din "Aroma Bowl" for en skøn og duftende saunasession. Undgå at dryppe saunaduft ned i saunaspanden, da olierne kan beskadige varmespiralerne inde i enheden, og du får et direkte slag af saunaduft, der hurtigt aftager. Hvis du i stedet drypper et par dråber saunaduft direkte i en vandfyldt Aroma Bowl, får du en langvarig behagelig duft i saunaen. Duftessenser sælges kun i vores fysiske butik.

Produktinformation
OCA-1224