Ægte Himalaya salt 1 kg
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ægte Himalaya salt 1 kg

100% Himalaya salt
Vægt: 1 kg
Størrelse: 2-5 cm krystaller

131,00 Dkr Inkl. moms

104,80 Dkr Ekskl. moms

Du vil eventuelt også synes om
Beskrivelse

Ægte Himalaya saltkrystaller

Stensalt har været brugt i tusinder af år for dets medicinske egenskaber, især for åndedrætssystemet. Folk har valfartet til salthuler for at lindre lidelser og forbedre deres fysiske og mentale sundhed. Luften inde i en salthule er fuld af små stensaltpartikler, der udover natriumklorid (bordsalt) indeholder flere andre mineraler, der er gode for kroppen, såsom magnesium, jern, calcium, fosfor og mangan.


Det ægte Himalayasalt fra Punjab-regionen er dog en af de ældste typer stensalt og kan kendes på dens dybere orange/lyserøde farve, dette salt har en særlig plads i helsekost, da det siges at være det bedste salt fra et sundhedsmæssigt synspunkt. Ægte Himalayasalt er mellem 540-600 millioner år gammelt. Ifølge legenden var det Alexander den Store og hans hær, der opdagede de store saltforekomster i Punjab-regionen. Da de så, at hestene slikkede lyserøde krystalblokke nær de nuværende saltminer i området. Der er blevet udvundet salt i området lige siden.

Salt i saunaen

Nu kan du også tage del i de sundhedsmæssige fordele ved Himalayasalt i din sauna ! Du skal blot montere en "Aroma Bowl" fra Luxway over din saunaenhed og tilføje et par saltkrystaller og lidt vand, lad saltet smelte og fordampe i det varme vand og nyd den gavnlige saltdamp i din sauna. Herligt hvis du har problemer med åndedrætsorganerne, Astma, Kulstof, Bronkitis eller bare ønsker ekstra velvære i saunaen. Men sørg for ikke at lægge saltsten direkte på enheden og opløs dem ikke i spanden med vand, da salt direkte i enheden kan beskadige den.

Produkt Specifikationer

Vægt: 1 kg (+/- 60 g)
Størrelse: 2-5 cm
Farve: Orange/Pink
Indhold: 100% ægte Himalayasalt fra Punjab

Produktinformation
KS-1104305