Ember RedLight 1500
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ember RedLight-terapi 1000W

The Ember 1000W rødt lyspanel
Farve: hvid
Rødt lys: 660nm
IR-lys: 850nm
Leveringstid: 3-5 dage (På lager)

7.288,00 Dkr Inkl. moms

5.830,40 Dkr Ekskl. moms

Du vil eventuelt også synes om
Beskrivelse

The Ember - stor rød lyspære: Din vej til optimal sundhed

The Ember er et kraftfuldt rødlyspanel, der tager rødlysterapi til et nyt niveau. Med sit imponerende format og overlegne ydeevne leverer den maksimal effekt på kortest mulig tid og behandler næsten hele kroppen på én gang. Vores lampe giver dine celler de bedste betingelser for at fungere optimalt, hvilket åbner døren til en række sundhedsmæssige fordele.

De mange fordele ved Ember:

Smertelindring: Lider du af smerter eller ubehag? Rødlysterapi har vist sig at lindre mange former for smerter og øge din komfort.

Helbredendeog antiinflammatorisk: Fremmer hurtigere heling af skader og hjælper med at reducere inflammation, hvilket er afgørende for dit velbefindende.

Hudforyngelse: Vil du have strålende hud? Vores lampe hjælper med at bekæmpe aldring, rosacea og akne og giver dig en ungdommelig glød.

Øget energi og fokus: Få et naturligt energiboost og øget mental klarhed med regelmæssig brug af rødt lys.

Bedre blodcirkulation: Forbedrerblodcirkulationen, som er afgørende for at fremme den generelle sundhed og velvære.

Styrket immunforsvar: Giv dit immunforsvar et boost og hjælp kroppen med at bekæmpe infektioner og sygdomme.

Bidrager til hormonbalancen: Støt din hormonbalance for et bedre generelt helbred.

Ember gør det nemt at nyde fordelene ved rødlysterapi derhjemme. Den er alsidig og kan bruges til mange forskellige formål. Start dagen med rødlysterapi, brug den under meditation eller yoga, hav den på arbejdspladsen for at øge produktiviteten, eller placer den i soveværelset for at optimere din søvnkvalitet.

En kraftfuld og effektiv løsning:

Med sine 200 lysdioder og de mest videnskabeligt dokumenterede bølgelængder (660 nm rødt lys og 850 nm nærinfrarødt lys) er The Ember en af de mest effektive og kraftfulde rødlyslamper på markedet. Den giver dig og din familie utallige muligheder for rødlysterapi i dit eget hjem.

Ember-panelet leveres med et vægbeslag, men for endnu mere fleksibel brug anbefaler vi, at du også køber Ember-gulvstøtten, som gør det nemt at flytte rundt på panelet og tilpasse det til dine behov. Derudover er Ember tilpasset til nemt at kunne hænges lodret fra loftet, så du kan placere det over din seng eller behandlingsbord og nyde de terapeutiske fordele på den mest behagelige måde for dig.

Det er tid til at investere i dit helbred på en overkommelig måde. Tag skridtet mod bedre velvære og strålende sundhed med det røde Ember-lyspanel.

Tekniske specifikationer:

Frekvensområde: 50Hz-60Hz
Nominel effekt: 1000W (200*5W)
Reel effekt: 333W
LED-bølgelængde: Rød 660m, Infrarød 850
Materiale: Aluminium
Produktstørrelse:
Længde: 686mm
Bredde: 232mm
Dybde: 70mm
Kontrol: På panelet.
Vægt: 7,2 KG
Ember er et produkt af Luxway

Hvis du vil vide mere om forskellen mellem rødlysterapi og infrarød sauna, så klik her

Produktinformation
SH-FPA-V-1000