Narvi træfyret saunaovn Narvi NC 16 Rustfri Til saunastørrelse Bastonstørrelse 8-16 m3Møbleret enhedByggen træmøbleret med
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sauna komfur Narvi NC 16 rustfrit

Keramiske komfur .
Til sauna størrelse
Volumen 8-16 m3.

8.469,00 Dkr Inkl. moms

6.775,20 Dkr Ekskl. moms

Beskrivelse

Til saunastørrelse Narvi NC 8-16 m3

Narvi NC-enheden har lagt vægt på enkel, tidløs design, der gør brændeovnen let at placere i både traditionelle og moderne saunaer. Det ydre hus er i børstet rustfrit stål, støbejerns forbrændingskammer.

Ovnens forbrændingskammer repræsenterer et nyt design, der gør forbrændingen mere effektiv og renere. Den nye ovn er designet på grundlag af miljøvenlighed og det faktum, at ovnen også opfylder de obligatoriske CE-krav.

Ovnen rummer et stort antal sten, og den stærke konstruktion sikrer en blød varme. Glasdør gør det nemt at holde en jævn ild, mens du skaber en hyggelig atmosfære. Døren og askeboksen har træhåndtag og er behagelige at bruge.

Ovnen har justerbare ben, hvilket gør ovnen nem at installere. Det leveres med et tilslutningsrør, der gør det muligt at tilslutte pejsen til skorstenen bagpå ovnen. Hvis du vil tilslutte ovnen fra toppen til en eksisterende mursten, har du brug for et separat tilslutningsrør.

OBS! Når du har en træfyret ovn, skal du have en gulvbeskyttelsesplade. Fås under tilbehør ovenfor. Dette gælder ikke for dig, der har støbt betonplade eller lignende. Hvis du har gulvvarme i saunaen, er gulvbeskyttelsesplade påkrævet.

Specifikation for saunaovn:

Bredde: 50 cm
Dybde: 58 cm
Højde: 78 cm
Farveindstillinger: børstet rustfrit stål
------------------
Rec. m3 (isoleret rum): 8-16 m3
Udvendige mål BxDxH, mm: 500x580x780
Vægt uden sten, kg: 72
Stenemagasin, kg: 50
Røgrørets diameter, mm: 119
Saunaen er ikke inkluderet.

Tilslutningskanal udvendig diameter 119 mm.

Den nederste kant af forbindelseskanalen fra gulvet er 58 cm.

  • Glaset i døren er 18x16 cm
  • Hullet til træfyring er 20x18 cm.
  • Dybden for træfyring er 38 cm
Produktinformation
Narvi
s9102311
Genus
Unisex