Inspirationsbilleder Site-built Sauna

Inspirationsbilleder og 3D-tegninger af et udvalg af vores selvbyggede saunaer. Planlægger du at bygge en ny eller opgradere din sauna? Find inspiration her.

vitaelight

Fuldt flisebelagt sauna med interiør i varmebehandlet Asp. Vitaelight Kingsize med skeletryglæn, Mica Wave-paneler og loftsvarmer.


Mica

Kundebillede af en Fine Asp-sauna med Mica Wave-paneler og vores Basic-styringssystem.


Ribbad Vitaelight

Ribbet sæde/ryglæn med indbyggede Vitaelight-varmere, Mica Wave-paneler på siderne for mere jævn varmefordeling og loftsvarmere for hurtig opvarmning.


Infrasauna, kombineret med Vitaelight og Mica Wave, skræddersyede ryglæn og en oplyst væg i himalayasalt Himalaya-salt.


Belysning

Stilfuld sauna bygget på stedet med Mica Wave-paneler og farvet LED-strip under varmeovnene for stilfuld stemningsbelysning.


Mica paneler

En hjemmebygget sauna med Mica-paneler.


Tylö Taika

3D-tegning af en lille traditionel sauna i en nybygget lejlighed. Grå Taikapanel fra Tylö på væggene. Loft, Lavar og ryglæn i varmebehandlet Aspen.


Panelsats1

3D-tegning af en lille hjemmebygget infrarød sauna med Mica-paneler og dekorative spots i loftet.


the Y

Specialbygget infrarød sauna med Mica-paneler, ryglænsribberne er fjernet fra panelerne, og i stedet har kunden bygget sit eget ribbede ryglæn/sædelav foran ovnene.


Relaxstolar

3D-tegning af en 2-personers infrarød sauna i et badeværelse. Glimmerbølgepaneler på væggene, loftsvarmere i loftet og to komfortable afslapningsstole med Vitaelight-system og indbygget lysdæmper.


Traditionel sauna bygget på stedet, kombineret Aspen og varmebehandlet Aspen for en flot kontrast. To Kingsize Vitaelight-ovne med skeletryglæn til siddepladser med ekstra dyb varme bag ryggen. Et eksempel på det, vi kalder "Hybridsauna", når man kører infra og traditionel på samme tid.


vitaelight 350w

Kombinationssauna med traditionel enhed + Vitaelight, som styres af vores kombikontrolsystem, så du kan styre infra og traditionel enhed på samme tid og også dæmpe effekten på infra-systemet.


platsbygge med glas

En lille infrasauna under opførelse, træ og varmesystem på plads, venter bare på glasvæggene.


Kombibastu med konstiga mått

En kombinationssauna med mærkelige vinkler, svært at planlægge saunaen selv? Vi er glade for at hjælpe!


Sawo + infra

En kombinationssauna med store panoramavinduer. Flot nedsænket tårnvarmer i lavaen.


Nye billeder uploades løbende.