Infrarød varmemadras - information om fordelene


Jade terrace Luxway inframadrass

Fordele ved en infrarød varmemadras med natursten

 • Varmemadrassen øger blodcirkulationen og cellemetabolismen.
 • Reducerer smerter og styrker immunforsvaret.
 • Hjælper mod søvnløshed.
 • Giver en "infrarød saunaeffekt ", der effektivt forbrænder kalorier gennem sved.
 • Lindrer inflammation, stive led og muskelsmerter.
 • Afslapper og lindrer stress, humør og giver en følelse af velvære.
 • Effektiv detox, understøtter fjernelse af toksiner og affaldsstoffer fra kroppen.

Fordele ved de enkelte funktioner

 • De varme sten afgiver varme på en langsom og behagelig måde.
 • De varme sten kan sætte dig i en meditativ og helende tilstand.
 • De varme sten giver dyb afslapning, reducerer stress og spændinger.
 • Den infrarøde varme trænger dybt ind i muskler, led og væv.
 • Infrarød terapi hjælper med smertelindring og hjælper kroppen med at afværge infektioner.
 • Infrarød varme har en afgiftende effekt og trækker effektivt giftstoffer ud af kroppen.
 • Negative ioner kan have en positiv effekt på depression.
 • Negative ioner kan hjælpe kroppens celler med at producere næring og modvirke toksiner.
 • Negative ioner kan øge blodgennemstrømningen og iltningen i hjernen og afbalancere kroppens naturlige pH-værdi.
 • Negative ioner modvirker effekten af elektromagnetiske felter fra bl.a. computere og mobiltelefoner.
 • Fotonterapi øger blodgennemstrømningen i kroppen og ilttilførslen, kan hjælpe med heling af skader og smertelindring.
 • Turmalin kan forbedre blodcirkulationen og hjælpe med at ilte blodet.
 • Turmalin siges at forbedre immunforsvaret, lymfesystemet, hjælpe med søvnproblemer og stimulere heling i hele kroppen.
 • Regelmæssig brug af ametystmadrasser kan reducere stress, angst og kortisolniveauer.
 • Ametyst siges at øge energien og vitaliteten i krop og sind.
 • Jade-madrasser kan bruges uden strømforsyning for at give en kølende effekt.

Medicinske tilstande, der siges at blive lindret af en varmemadras med IR

 • Stress og stivhed
 • Dårlig blodcirkulation.
 • Rygsmerter, muskelsmerter og ledsmerter.
 • Migræne, nakkestivhed og hovedpine.
 • Depression, angst og søvnbesvær.
 • Fibromyalgi og kronisk træthed
 • Højt blodtryk
 • Gigt
 • Bronkitis astma/KOL.
 • Symptomer på kroniske sygdomme.

Hvad er hot stone-terapi?

Hot stone-terapi, der ofte bruges i forbindelse med massage, er dybt afslappende. Den langsomme frigivelse af varme fra stenene stimulerer og afslapper kroppen. Det hjælper musklerne, har en detox-effekt og hjælper kroppen med at hele. Hot stone-terapi med en infrarød varmemadras blødgør også spændte muskler, lindrer smerter, giver en afslappende følelse og øger velværet. Afslapningen spreder sig gennem vævet og reducerer stress.

Hvordan bruges hot stone-terapi?

Da hot stone-terapi har til formål at skabe velvære og afslapning, fungerer det bedst i et roligt rum og med afslappende musik. Det giver dig mulighed for at fokusere og slippe stress og spændinger. Ofte sker det, at man kommer i en meditativ tilstand eller falder i søvn. Dyb søvn er en restituerende tilstand, hvor kroppen kan udføre helbredende processer. Efter en behandling med varme sten bør du ligge ned i et par minutter, før du sætter dig op, så din krop kan få fuldt udbytte af behandlingen. Det anbefales, at man slapper af i endnu en time, så kroppen kan få det fulde udbytte af behandlingen. Drik også rigeligt med vand, spis frugt og grøntsager, og sid stille og afslappet, inden du vender tilbage til dine daglige aktiviteter.

Hvem bør ikke bruge hot stone-terapi?

Som hovedregel bør personer, der ikke bør gennemgå almindelig massageterapi, såsom børn eller gravide kvinder, ikke bruge hot stone-terapi. Du bør ikke bruge hot stone-terapi på sår eller åbne hudinfektioner. Personer med visse problemer kan bruge varme sten eller opvarmede madrasser, men kun ved lav til medium varme (30°-45°C). Disse tilstande omfatter kronisk forhøjet blodtryk, kræft, lymfødem, hjerte-, lever- eller nyresygdom, anoreksi, diabetes (undtagelse: type 2-diabetes), osteoporose, multipel sklerose, vasospastisk sygdom, kronisk hovedpine eller akut feber.

stenterapi mattress jade half body

Hvad er infrarød varmeterapi?

Det synlige lys fra solen omfatter som bekendt alle regnbuens farver. Men kun 44% af det fulde
spektrum af sollys er i det synlige område. Højfrekvente ultraviolette (UV) stråler udgør 4% og kan ælde huden for tidligt og forårsage hudkræft og andre problemer. Langbølgede infrarøde stråler udgør 52%. De er ikke skadelige for kroppen og skader ikke huden. Infrarødt lys overfører mere varme end almindeligt lys. Infrarød varmeterapi bruger langbølgede infrarøde lysstråler til at give nogle af de gavnlige virkninger af solskin uden direkte udsættelse for solen.

Hvordan virker infrarød varmeterapi?

Brug af infrarøde bølger er med til at stimulere kroppens stofskifte. Vi har også brug for lys til at absorbere visse næringsstoffer og mineraler. Mangel på sollys kan føre til et svækket immunsystem, anspændthed, træthed, depression og søvnløshed. infrarøde bølger øger kroppens temperatur. Det øger blodcirkulationen ved at udvide blodkarrene. De infrarøde bølger trænger dybt ind i kroppen og varmer i dybden. Varmen resonerer med cellerne og opfrisker dem. Infrarøde madrasser er derfor meget mere effektive end konventionelle varmemadrasser. Effekten fortsætter selv efter brug. Fordelene ved infrarød varmeterapi via en varmemadras kan forstærkes med naturlig Jade, Turmalin og Ametyst.

Hvad er fordelene ved infrarød varmeterapi?

Forskere har fundet ud af, at infrarøde stråler kan forbedre blodcirkulationen, reducere symptomerne på kroniske sygdomme, lindre smerter, revitalisere hudceller, styrke hjernen, det kardiovaskulære system og nervesystemet og hjælpe med at genoprette muskelelasticiteten. Undersøgelser har også vist, at infrarød varmeterapi reducerer iskæmi, har en antiinflammatorisk effekt, reducerer smerte, revitaliserer huden og fremmer bedre søvn.

Detox with infrared slag products

Negativ ionterapi

Hvad er negative ioner?

En ion er et atom eller molekyle med en elektrisk ladning, enten positiv eller negativ. Ioner er naturligt forekommende i f.eks. sollys, infrarøde stråler eller vand i bevægelse. Miljøerne omkring bjerge, vandfald og bølgende oceaner er rige på negative ioner.

Hvad er negativ ionterapi?

Negativ ionterapi bruger negative ioner til at frembringe positive effekter. Mange mennesker oplever, at det forbedrer deres helbred, især i forbindelse med depression, bronchiale problemer, allergier, blodtryk, stress og udrensning af affaldsstoffer fra kroppen.

Hvordan virker negativ ionterapi?

Positive ioner kan absorberes fra sollys eller elektroniske apparater som computere og mobiltelefoner og kan hæmme cellernes funktion. Negative ioner forbedrer cellernes evne til at bruge næringsstoffer og fjerne affaldsstoffer (toksiner og metaller), øger ilttilførslen til hjernen og afbalancerer kroppens pH-værdi ved at sænke syreindholdet. Europæisk forskning har vist, at negative ioner øger kollagenproduktionen, gør cellemembranerne mere
gennemtrængelige og hjælper med at styrke immunforsvaret og det autonome nervesystem. Forskning i Japan har vist, at negative ioner opretholder en balance mellem insulin- og binyrefunktioner i det autonome nervesystem, og at negativ ionisering øger ionerne i calcium og natrium (salt) i blodet og øger alkaliniteten. Gammaglobulinniveauet øges også, hvilket skaber blod, der er rigt på proteiner og antistoffer.

Ion therapy, neurotic ions, ionization

Fotonterapi

Hvad er fotonterapi i en varmemadras?

Fotonterapi er en stimuleringsproces med
lyspartikler og -bølger på celleniveau. Fotonterapi kan lindre smerter, forbedre immunforsvaret og kan også reducere inflammation. Fotonterapi er bl.a. blevet brugt af NASA til at styrke astronauters knogler og til at modvirke muskelsvind

Hvordan virker fotonterapi?

Når fotonpartiklerne rører huden, absorberer kroppens celler energien fra fotonerne. Det øger blodcirkulationen og iltgennemstrømningen i huden. Fotonterapi stimulerer også akupressurpunkter for at hjælpe med blokeringer. Vores madrasser bruger en bølgelængde på 600 µm.

Phototherapy, HAL, osteoporosis

Lavfrekvent EM-puls

Hvad er lavfrekvent elektromagnetisk puls (PEMF)?

Talrige medicinske undersøgelser har vist, at PEMF er en sikker og effektiv behandling af en række forskellige tilstande, f.eks: Lindring af bækkensmerter, øget blodcirkulation, behandling af migræne, forebyggelse af knogleskørhed. I danske undersøgelser fra 2010 er det også bevist, at elektromagnetisk pulsterapi reducerer symptomerne på depression, når medicin ikke er effektiv eller mulig.

Hvordan virker lavfrekvent EM-puls?

Flere af vores varmemadrasser har en funktion, der genererer en lavfrekvent elektromagnetisk puls (PEMF) på 8Hz (frekvensen af jordens eget magnetfelt).
Madrassernes PEMF-funktion aktiveres ved at trykke på knappen mærket PEMF på kontrolenheden, hvorefter et rødt lys på displayet tændes. Funktionen er aktiv og udsender en puls i 20 minutter og holder derefter pause i 60 minutter og starter igen. Funktionen kan bruges uden varme. En varmemadras med denne funktion leveres med en magnet til at teste funktionen med. Aktiver PEMF-funktionen på kontrolenheden, og placer magneten på madrassen for at se effekten.

Magnetfält, Jordens magnetfält, inframadrass

Beskrivelse af de forskellige mineraler, der bruges i Luxways infrarøde varmemadrasser.

Om ametyststen

Hvad er ametyst?

Ametyst er en ædelsten, den lilla (og mest værdifulde) variant af mineralet kvarts. Ametyst kan producere negative ioner, der uddyber og fremskynder kroppens helings- og udrensningsprocesser.

Hvad er fordelene ved ametyst?

Ametyst siges at kunne lindre stress, angst, depression og
kroniske smerter, hjælpe med lymfedrænage, forynge huden og lindre symptomerne på vedvarende infektioner som kronisk borelia. Ametyst kan også øge vitaliteten i krop og sind.

Hvordan fungerer Ametyst med en infrarød varmemadras og negativ ionterapi?

Infrarøde stråler og negative ioner passerer gennem kanaler i ametystkrystallerne. Denne teknik er baseret på nobelprisvindende opdagelser om funktionen af
simple ionkanaler i celler. Ametyst leverer en stærk og stabil strøm af infrarøde bølger og andre høje vibrationsfrekvenser. De infrarøde stråler giver en beroligende, jævn og dyb opvarmning, der stimulerer heling og regenerering.

Fordelene kan omfatte forbedret blodcirkulation, immunsystemets funktion, smertelindring, vægttab, lindring af ledsmerter, stivhed og træthed, forynget hud og dræning af affaldsprodukter (toksiner og metaller). Det kan også vende virkningerne af degenerative sygdomme, hjælpe med heling og forynge celler. Regelmæssig brug kan reducere stress, angst og kortisolniveauer.

Ametyst-pude

Både Boeing og Microsoft har købt ametystpuder til deres medarbejderes restitution. Fysioterapeuter, kiropraktorer og akupunktører bruger ametystpuder i deres praksis. Selv en halv time på en ametystpude kan give fordele.

Ametist, Perfect Ametyst, inframadrass

Hvad er jadesten?

Udtrykket "jade" kan referere til et af to silikatmineraler, nefrit og jadeit. Nefrit er lidt blødere, men mindre tilbøjelig til at gå i stykker. I Østasien har jade været højt værdsat i århundreder.

Hvad er fordelene ved jade?

I kinesisk kultur bruges jade til at beskytte nyrerne, hjertet, strubehovedet, leveren, milten, skjoldbruskkirtlen og generelt til at styrke kroppen. En helbredende sten betyder, at jade udstråler positive energier. Når en jademadras bruges uden elektricitet om sommeren, køler den kroppen og hjælper med at slappe af.

Hvordan fungerer en Jade-varmemadras?

Jade og andre elementer (såsom turmalin, germanium eller forskellige typer keramik) opvarmes, så de udsender langbølgede infrarøde stråler, der trænger ind i kroppen. Jade absorberer effektivt den naturlige infrarøde varme og sender den derefter jævnt og skånsomt til kroppen. Opvarmet jade udsender også negative ioner, som hjælper med at modvirke elektromagnetisk stråling fra elektroniske produkter som computere, mobiltelefoner og hårde hvidevarer. Da negativ ionisering sker hurtigt med jade, kan 20-30 minutter være nok til at give resultater.

Hvad er fordelene ved en Jade-varmemadras?

Jade-madrasser kan lindre rygsmerter, hovedpine, gigt og stive led. En jademadras afslapper også musklerne, lindrer stress, forbedrer blodcirkulationen, hjælper med at sænke forhøjet blodtryk og afslapper tarmene.

Jade, grön jade inframadrass med jade

Turmalin

Hvad er turmalinsten?

Betegnelsen "turmalin" bruges om flere forskellige, men beslægtede mineraler, der kommer i en rig og varieret farve. Turmaliner er piezoelektriske, når de opvarmes, så de producerer et elektrisk potentiale (elektrisk ladning i modsatte ender). De udsender også infrarøde bølger og negative ioner, når de opvarmes.

Hvad er virkningen af turmalin?

Som en helbredende sten siges turmalin at reducere tarm- og hudproblemer, forbedre cirkulationen og hjælpe med leversygdomme, hud og det autonome nervesystem. Turmalin siges også at forbedre immun- og lymfesystemet, hjælpe mod søvnløshed og stimulere regenerering i hele kroppen. Brun turmalin anses også for at være en fremragende jordforbindelsessten. Den siges at fremme sociale færdigheder og engagement og øge empatien og kreativiteten.

Hvordan bruges turmalin i en varmemadras?

Vores turmalin er en keramisk turmalin, en særlig blanding af turmalinpulver, keramik og jord. Turmalin er et grundstof, der er rigt på negative ioner. Vores turmalin er blevet målt til 700-1500 negative ioner pr. kvadratcentimeter.

Svart Turmalin, Leversjukdommar, Lymfsystem inframadrass

En infrarød varmemadras' sammensætning

I modsætning til lignende varmemadrasser, der er lavet med et ydre hylster og bomuldsfibre, består vores måtter af mange lag. Hvert lag har sin egen vigtige funktion. Vores mindre puder har normalt ni til tolv lag, mens vores store madrasser kan have op til tyve lag. Her er en typisk liste over lag (forskellige madrasser er sammensat på forskellige måder)

Sammansättning av inframadrass

 1. Kunstlæder i høj kvalitet, elegant design, slidstærkt og nemt at holde rent.
 2. Kraftigt netstof, elegant stof, der er skræddersyet til at holde jade- og turmalinstenene på plads.
 3. Jade, ametyst eller keramisk turmalin, sten, der kan udsende infrarøde stråler og negative ioner, som kan fremme blodcirkulationen og stofskiftet og forbedre immunforsvaret.
 4. Bambus kulfibermateriale, dette lag har mange vigtige egenskaber: Det er superabsorberende, mere absorberende end kulstof. Det kan fjerne dårlig lugt og absorbere støv. Det udsender infrarøde stråler og lagrer termisk energi. Det kan tilpasse sig fugtighed, absorbere vand under fugtige forhold og afgive det til luften igen under tørre forhold. Den udsender en høj koncentration af negative ioner.
 5. Indvendigt vandtæt lag, (beskytter ikke hele madrassen mod vand)
 6. Elektrisk ledende lag, der også genererer negative ioner.
 7. Lag af kobbernet
 8. Glasfiber, isolerer brugeren fra elektromagnetiske felter (EMF).
 9. Varmelag af silikone
 10. Termisk lag, der kan klare hurtige temperaturstigninger. Dette materiale er meget modstandsdygtigt over for høje temperaturer, holdbart og foldbart materiale.
 11. Beskyttelse mod overophedning, hvis temperaturen bliver for høj, slukkes der automatisk for strømmen.
 12. Økologisk non-woven lag, udligner varmen over hele madrassen
 13. Varmeabsorberende og varmefordelende lag, lagrer energien fra de infrarøde stråler og fordeler den infrarøde varme jævnt.
 14. Økologisk presset bomuld
 15. Varmeisolerende lag, forhindrer varmen i at sprede sig til madrassens underside og beskytter mod overophedning.
 16. Vandtæt Eleusine-stof, slidstærkt materiale, der forhindrer skader og beskytter madrassen.

Komposition av en inframadrass'

.

Læserne bør bemærke følgende


De aktuelle oplysninger er ikke beregnet til at diagnosticere eller behandle medicinske tilstande. Det kan dog bruges til medicinske formål såsom lymfemassage, led- og muskelsmerter osv. Hvis der er mistanke om medicinske tilstande, bør læsere/produktbrugere konsultere deres sundhedsudbyder. Præsentationen af forskellige materialer i denne tekst er relateret til de sundhedsmæssige fordele, der tilskrives forskellige materialer i henhold til tradition, skik og erfaring.