Infrarød sauna Holjebadet

 

Da Holjebadet i Olofström skulle renoveres, spurgte kommunen borgerne, herunder Holjebadets personale, hvad de allerhelst kunne tænke sig til opdatering af badehuset. På en klar førsteplads kom en ny stor infrarød sauna fra Luxway!

b

Før i tiden var det almindeligt, at Olofströms beboere gik helt til Bromölla svømmehal for at få en infrasauna, da de ikke havde nogen offentlig infrasauna i kommunen. Da Holjebadet installerede sin nye infrarøde sauna, blev den meget populær blandt både kommunens beboere, da mange ikke nyder den tunge varme i en traditionel sauna med el-enhed. De ønskede at kunne nyde et dejligt saunabad og tage del i alle de sundhedsmæssige fordele, som en infrasauna medfører, uden at skulle ind i bilen eller på bussen for at tage til Bromölla.

Den infrarøde sauna på Holjebadet er blevet vigtig for kommunens beboere, dels som samlingssted, og også en del af kommunens fremme af folkesundheden.

b

"Det føles fantastisk at kunne tilbyde en moderne, infrarød sauna til vores besøgende. Holjebadet er et vigtigt mødested, der forener vores borgere. Nu kan vi tilbyde en fælles sauna, hvor mænd, kvinder og børn kan bade sammen" - Bianca Gustafsson, Driftsdirektør i Holjebadet .

Holjebadet infrarød sauna

MicaWave Holjebadet

Energibesparende sauna

b

Saunaen er bygget med brede 125 mm vandrette Asp paneler og stærke "Exclusive" sædebunde i asp for et solidt og solidt indtryk. De infrarøde panelers sorte varmeflade opfanger det sorte fra loftet og giver et stilrent og ensartet indtryk. Saunaen føles stadig blød på grund af den varme hvide dekorative spotbelysning monteret i lysrampen over hvert infrarøde panel samt de bløde afrundede ventilatorhjørner, vi tilbyder til vores "Eksklusive" lavaserie. Så hele saunaen har et rigtigt indtryk, men er stadig varm, blød og indbydende. Siger Oscar Samuelsson, saunadesigner hos Luxway, som har designet saunaen.

b

Den infrarøde sauna er designet med smart energitænkning for at spare energi og hjælpe kommunen med at nå sine energieffektivitets- og klimamål. Saunaen er sat til standby i badehusets åbningstid, når nogen vil bruge saunaen, trykker de blot på en trykknap på væggen som sætter saunaen i aktiv tilstand i 30 minutter. Dette, sammen med den moderne infa-teknologis i forvejen energibesparende og effektive varmesystem, gør saunaen meget mere energibesparende end en traditionel gammel elektrisk sauna, der står på og brænder hele dagen.

b

Foto: Anna Svensson, Holjebadet.