Hvordan fungerer de infrarøde stråler?

Infrarød sauna - men hvordan fungerer det?

Infrarøde stråler med lang bølge

er en energi i form af bølger, der måles i mikron 1 mikron = 1 / 1.000.000 meter).
Alle mennesker udsender og modtager lange bølger infrarøde stråler mellem 6-20 mikron. Det mest fordelagtige område af bølgerne for mennesker er mellem 7-14 mikron. Dette interval, der er blevet kaldt "vitale stråler", har vist sig at have en række positive effekter på den menneskelige krop. Dette interval er meget tæt på vandmolekylets resonansfrekvens, 9,4 mikron, hvilket påvirker vores krop, som op til 70% består af vand. En vigtig kendsgerning for at kunne frigive vandbårne toksiner fra kroppen.

Hvordan fungerer infrarød stråling virkelig

En langbølget infrarød sauna

producerer energibølger, der svarer så tæt som muligt til kroppens egen strålende energi. Dette giver os mulighed for at absorbere så meget som 93% af de infrarøde bølger, der rammer kroppen. At blive udsat for infrarød varme i en længere periode er helt ufarligt og kan aldrig forårsage nogen skade på din hud. Infrarød varme er sund og fuldstændig ufarlig for alle levende ting. Langbølget infrarød varme bruges i dag i sundhedsvæsenet til at varme nyfødte spædbørn. Vores infrarøde saunaer genererer infrarød varme gennem de tilgængelige enheder afhængigt af hvilken sauna-model du vælger.

Langbølget infrarødt lys har evnen til

trænger direkte ind i kroppens væv til en dybde på 4,5 cm. Den infrarøde energi fra en infrarød sauna får dig til at svede op til 2-3 gange mere end i en traditionel sauna på trods af at du er i meget lavere temperaturer. Det skaber en masse positive effekter. Den dybe opvarmning af muskelvæv og indre organer fører til øget blodgennemstrømning gennem udvidede blodkar og stimuleret hjerteaktivitet. Det genererer positive effekter på muskelled samt kardiovaskulær kondition. Den store udledning af vand i kroppen og den stærke svedeproduktion giver en effektiv afgiftning af kroppen. De positive effekter af de infrarøde stråler er mange, og vi vil beskrive dem mere detaljeret.