Saulavav i alt træ 28x90mm, 3 meters længder gør det lidt lettere
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sauna bar 28x90mm Længde: 3,0 m

Saunaer lavet af gammelt træ 28x90mm Længde: 3,0 m

320,00 Dkr Inkl. moms

256,00 Dkr Ekskl. moms

Du vil eventuelt også synes om
Beskrivelse

Sauna af al er et meget godt valg.

Kvaliteten af følelsen af at bygge en rigtig sauna er vidunderlig og indbydende. Al træ er en blød og mager trætype med gode egenskaber til at bygge en basulav af, og du får en god finish med AL træ. Dette er det kernetræ, vi tager og fremstiller, og du kan næppe se de årlige ringe i træets struktur. Det er lidt dyrere end for eksempel aspetræ, men har en bedre og længere holdbarhed.

Hvornår skal man bygge en sauna skur?

Den mest almindelige ting er, at du bygger baserne på længden, men der er fordele ved at tænke på at bygge på krydset. Jo kortere længder, jo længere siges normalt levetiden. Hvis du har en sauna i din virksomhed, der er det meste af dagen, og hvis den bruges i vid udstrækning, foretrækkes saunaopvarmere, da længere lavetømmer kan bøjes over tid på grund af varme og fugtighed, men for en privat sauna betyder det ikke noget .

Mål din saunabelastning og bestil den korrekte længde

Når du planlægger at bygge en basulav, skal du arbejde så fuldt som muligt for at undgå unødvendigt spild. Jo bedre du beregner, jo mindre unødvendige penge.

Saunaer lavet af gammelt træ 28x90mm Længde: 3,0 m

Saunabar i al, der giver din sauna et luksuriøst indtryk. Al, i modsætning til Asp, er let lys rød i sin tone, men ellers ligner Asp-træ. I Finland er den traditionelle sauna bygget af denne særlige træ. Al-lav har således "mere farve" end aspetræet.

Produktinformation
s990030
7350120005236
Genus
Unisex