Manöverpanel Tylö Pure
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-288,17 Dkr

Kontrolpanel Tylö Pure

Til Tylö saunaovn

Kan kun købes i Sverige, kontakt os for alternativer.

1.821,37 Dkr Inkl. moms

1.457,10 Dkr Ekskl. moms

2.109,54 Dkr - 288,17 Dkr

Du vil eventuelt også synes om
Beskrivelse

Styr saunaen med Tylö Pure

Elektronisk kontrolpanel med kapacitive berøringsknapper og temperaturvisning.
Ren funktion: On / off, indstilling af temperatur / badetid + badefugtighed for kombienhed, forsinket start og kontrolbelysning. Anbefalet installation er uden for saunaen / dampbadet, men det er også muligt at installere et kontrolpanel inde i saunaen / dampbadet. Maksimal højde ved montering inde i saunaen 80 cm og 30 cm fra enheden.
Omgivelsestemperaturen for Pure må aldrig overstige 80 ° C. BEMÆRK! For saunaovne i EU-regionen er der behov for en dørkontakt til fjernbetjening / ekstern kontakt / forsinket start.
Det anbefales at placere kontrolpanelet uden for sauna-rummet på grund af lavere omgivelsestemperaturer. Kontrolpanelet er tilladt at placere inde i et Tylöhelo sauna-rum eller et selvbygget sauna-rum, hvis ventilation er designet og fungerer i henhold til Tylöhelos anbefalede ventilation (selvdrænende princip).
Læs afsnittene om placeringen af indblæsningsventilen og udblæsningsventilen i den medfølgende vejledning. Kontrolpanel skal altid placeres uden for sauna-rummet, medmindre disse krav er opfyldt. Vigtig! Omgivelsestemperaturen for kontrolpanelet må aldrig overstige 80 ° C. Når det placeres inde i saunaen, skal kontrolpanelet monteres med hensyn til sikkerhedsafstand og monteringshøjde,

Størrelse: 85x127x13 mm

Produktinformation
Tylö
TY-72001430
Genus
Unisex