Ruby Redlight 1800W
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-3.000,00 DkrNew

Ruby Redlight 1800W Pro

The Ruby 1800W red light panel
Farve: hvid
Rødtlys: 660nm
IR-lys: 850nm
Leveringstid: 3-5 dage (På lager)

10.881,00 Dkr Inkl. moms

8.704,80 Dkr Ekskl. moms

13.881,00 Dkr - 3.000,00 Dkr

Beskrivelse

Ruby PRO 1800 - Stor rødlyslampe med mange muligheder

Ruby PRO er et kraftfuldt rødlyspanel, der tager rødlysterapi til et nyt niveau.


Med PRO-funktionen kan du udvide systemet med flere paneler med samme funktionskontrol, når du kobler flere i serie til hinanden. Panelet kan også indstilles til en lavere frekvens eller med en pulsfunktion. Pulsfunktionen i rødlysterapi kan øge lysets indtrængningsdybde i kroppens væv ved at optimere lysabsorptionen og muliggøre korte perioder med høj lysintensitet efterfulgt af hvileperioder. Det kan øge cellernes respons på lysstimuleringen og behandlingens effektivitet. Indtrængningsdybden varierer afhængigt af lysets bølgelængde, vævstype og behandlingsparametre. Rødt lys med længere bølgelængder har generelt en bedre evne til at trænge ind i vævet. Forskningen fortsætter med at udforske virkningerne af pulserende rødlysterapi i forskellige medicinske og terapeutiske anvendelser.

Ruby er et alsidigt rødt lyspanel med mulighed for, at flere kan forbindes til et længere eller bredere lyspanel, hvis det ønskes.

 

De mange fordele ved Ruby redlight:

Smertelindring: Lider du af smerter eller ubehag? Rødlysterapi har vist sig at kunne lindre mange former for smerter og øge din komfort.

Helbredende og antiinflammatorisk: Fremmer hurtigere heling af skader og hjælper med at reducere inflammation, hvilket er afgørende for dit velbefindende.

Hudforyngende: Vil du have strålende hud? Vores lampe hjælper med at modvirke aldring, rosacea og akne og giver dig en ungdommelig glød.

Øget energi og fokus: Få et naturligt energiboost og øget mental klarhed ved regelmæssig brug af rødt lys.

Bedre blodcirkulation: Forbedreblodcirkulationen, som er afgørende for at fremme generel sundhed og velvære.

Styrket immunforsvar: Giv dit immunforsvar et boost og hjælp kroppen med at bekæmpe infektioner og sygdomme.

Bidrager til hormonbalancen: Støt din hormonbalance for et bedre generelt helbred.

Pulsfunktion: Udnytter kortere behandlingstid med højere lysintensitet, kan have fordele ved højere kropsvolumen.

Kan udvides: Kan forbindes til flere paneler i både bredde og længde.

Ruby gør det nemt at nyde fordelene ved rødlysterapi derhjemme. Den er alsidig og kan bruges til mange forskellige formål. Start dagen med rødlysterapi, brug den under meditation eller yoga, hav den stående på din arbejdsplads for at øge produktiviteten, eller placer den i soveværelset for at optimere din søvnkvalitet.

En kraftfuld og effektiv løsning:

Med sine 360 LED'er og de mest videnskabeligt dokumenterede bølgelængder (660 nm rødt lys og 850 nm nærinfrarødt lys) er The Ruby en af de mest effektive og kraftfulde rødlyslamper på markedet. Den giver dig og din familie utallige muligheder for rødlysterapisessioner i dit eget hjem.

Ruby-panelet leveres med et vægbeslag eller til lodret montering. For endnu mere fleksibel brug anbefaler vi, at du også køber gulvstøtten til Ruby, som gør det nemt at flytte panelet rundt og tilpasse det til dine behov. Derudover er Ruby tilpasset, så den nemt kan hænges lodret fra loftet, så du kan placere den over din seng eller dit behandlingsbord og nyde dens terapeutiske fordele på den mest behagelige måde for dig.

Det er tid til at investere i dit helbred på en overkommelig måde. Tag skridtet mod et bedre velbefindende og et strålende helbred med Ember red light panel.

Teknisk specifikation:

Frekvensområde: 50Hz-60Hz
Nominel effekt: 1800W (360*5W)
Reel effekt: 645W
LED-bølgelængde: Rødt lys 660m, infrarødt 850
Materiale: Aluminium Produktstørrelse:
Længde: 1560mm
Bredde: 280mm
Dybde: 65mm
Kontrol: Digital på panelet.
Pulsfunktion: (10/20/30/40/50HZ valgbar pulstilstand)Dæmpning: Kan indstilles i 5 forskellige tilstande efter behov.Vægt: 19 KG The Ruby er et produkt fra Luxway

Hvis du vil vide forskellen mellem rødlysbehandling og infrarød sauna, skal du klikke her

Produktinformation
SH-PRO-V-1260