Varmebehandlet ASP 15x90

Saunapanel i varmebehandlet osp på 15x90 mm

Når det kommer til sauna paneler, er asp et meget populært materiale. Som råmateriale er asp let at behandle og er derfor blevet almindelig som panelmateriale. Det giver også et ensartet og eksklusivt indtryk, da det i sin ofte naturligt kvistfri design er yderst tiltalende. For os nordmenn bærer asp også med det en solid fornemmelse af naturen, da det er et af vores naturligt forekommende træer i poppel slægten.

Det, der adskiller traditionel asp fra varmebehandlet, er hovedsageligt udseende og materialets varighed.   Varmebehandlede asppaneler har et mørkere udseende og håndterer naturlige belastninger på en meget bedre måde. Disse paneler opretholder deres udseende og form i en overskuelig fremtid. I det lange løb bliver de hurtigt et overkommeligt alternativ, da disse paneler ikke har de samme efterbehandlingsbehov.

Varmebehandlet osp er et fremtidssikkert alternativ

Aspaneler med en højde på 90 mm er placeret i det midterste segment, og passer i de fleste tilfælde mellemstore sauna-konstruktioner. Ved at sikre, at højden svarer til konstruktionen, behøver du ikke at samle lister for at skjule synlige samlinger.   Men hvorfor er asp lige blevet et populært valg for paneler?