Tylö Sense Combi Elit 8
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tylö Sense Combi Elite 10

Tylö Combi Elite saunaovn
Med ekstra dampmodul Soft Sauna
Produktet er udgået.

19.457,00 Dkr Inkl. moms

15.565,60 Dkr Ekskl. moms

Beskrivelse

Saunavarmer Tylö Sense Combi Elite 10

Produktet er udgået.

Tylö Soft Sauna med ekstra modul til damp "bygg dit eget" Tylarium "

Indstil temperatur og fugtighed til din egen oplevelse. Blød Sauna-tav, hvor traditionel sauna slutter. Du foretrækker måske en varm, tør sauna, mens andre i familien ønsker en mildere varme med blød damp og aromatiske dufte. Hvis du leder efter en saunaovn, der kan give den samme følelse som et professionelt spa , har du fundet den rigtige. Med blød sauna kan du have en luftfugtighed mellem 30-65% perfekt til familie og venner.

Sense Combi er Tylös mest alsidige saunaovn.

Hvis du vil have et perfekt saunaovn til hele familiens ønsker uden at miste muligheden for en individuelt tilpasset "Soft Sauna" -oplevelse med de fantastiske muligheder med netværksforbundet saunavarmer, du kan styre via din mobiltelefon, er dette nøjagtigt en af Sense Kombimodeller, du skal erhverve. Derudover har du et bekymringsfrit sauna-system i fremtiden.

Sense Elite med WiFi inkluderet

Sense Elite er den seneste tilføjelse til Tylös "Sense" -familie af smart med en række smarte og patenterede funktioner på en saunaovn og er det perfekte valg til energieffektive sauna-bade.
Elite-kontrolpanel med trådløs netværksforbindelse er inkluderet for maksimal fordel og komfort. Download WellAccess app-appen fra App Store eller Google Play, eller brug et computerprogram til at styre saunaovnen.

Med WiFi kan du fjernstyre saunaen.

Med Elite-kontrolpanelet har du fuld kontrol over alle saunaens funktioner via Tylö-appen, som du kan downloade til din mobiltelefon. (Wellaccess) er tilgængelig i det samme WiFi-område som hvor enheden er placeret og er tilgængelig til både Android og iOS. Med andre ord kan du stå i køkkenet og lave mad, mens du har fuld kontrol over saunaens alle funktioner såsom fugtighed, aroma, varmetemperatur og belysning. Appen giver dig en fuldautomatisk og planlagt brug for maksimal frihed og fleksibilitet. Der er også en smart funktion kaldet "delt strøm", som giver et reduceret energiforbrug op til 30%, når den ønskede temperatur er nået.

Tylö saunaovn Sense Combi Elit 10 er "Made in Sweden"

Allerede i 1919 , dvs. for over 100 år siden, producerede Tylö sine saunaovne fra bunden i Halmstad, hvilket naturligvis sikrer, at du får en perfekt designet saunavarmer med lang levetid. Alle dele fra varmebestandighed til elektronik er en nøje overvåget proces, der sikrer funktionen. Tylös unikke varmesystem med dybe centralt placerede stenmagasiner fører luftcirkulationen gennem enheden og giver en høj luftfugtighed og dermed en effektiv varme til en lavere pris.

En saunaovn, der er fremstillet unikt til dig i Halmstad.

Når du bestiller en Tylö saunaovn, skal du vide, at varmelegemet er bygget unikt for hver kunde . Under hele fremstillingsprocessen testes saunaovnene omhyggeligt for kvalitet og sikrer, at du får et produkt af højeste kvalitet. På grund af egen produktion og omhyggelige kontroller kan du altid være sikker på, at du får et sikkert køb, og at du har en enhed, som dine børn også kan arve.

Følelse med unik berøringsbeskyttelse ThermoSafe.

Alle saunaovne i denne modelserie har en unik berøringsbeskyttelse, hvilket betyder, at utilsigtede forbrændinger kan undgås ved direkte kontakt med varmelegemet.

 

Sauna varmelegeme specifikation:

Farver Kontrolpanel Relæboks Installation
Sort Elite (inkluderet) Ikke brug for Gulvstående eller vægmonteret
 

Tekniske specifikationer

Type

Effekt (kW)

Sauna størrelse (m3)

Dimensioner (BxHxD)

Sten (kg)

Arter. ingen

Sense Combi Elite 6 6.6 4-8 435x625x375 20 61001036
Sense Combi Elite 8 8.0 6-12 435x625x375 20 61001038
Sense Combi Elite 10 10.5 10-18 435x625x375 20 61001084
 

Sikkerhedsafstand

Type Sidevæg (mm) Tag (mm)
Sense Combi Elite 6 110 1900
Sense Combi Elite 8 110 1900
Sense Combi Elite 10 110 1900
Produktinformation
TY-61001084
7392139430739
Genus
Unisex