Kurv 0
Der er ikke flere varer i din kurv
0 varer 0,00 DKK
Levering Gratis

I alt (inkl. moms) 0,00 DKK
Inkluderet moms 0,00 DKK

infrarød sauna

Lux-Well infrarød tunnel til ir-behandlinger

Infrarød sauna- tunnel til 1 person
Størrelse: 1750 x 720 x 450 mm
Materiale: Stof / Hamp / Leatherette
Varmeteknologi: Carbon wave
Leveringstid: 3-5 dage (På lager)

11.996,00 DKK
Inkl. moms
Antal

Lux Well Infrarød tunnel til ir-behandlinger

Lux-Well

Et kropsudstyr med infrarød varme - som også er mobilt, let at fjerne og muligt at transportere, er derfor velegnet til kropsterapeuter at bruge i deres aktiviteter.

Kropstunnelen giver dig infrarødt lys fra top til tå. Hvis du kombinerer udstyret med nogen af vores IR-madrasser, bliver du fuldstændigt indhyllet af infrarødt lys. IR-panelerne, der leverer infrarødt lys i dette behandlingsudstyr kaldes Carbon Wave.

Lux-Well infrarød varmetunnel er også velegnet til dig som privat forbruger, hvis du ønsker et rigtig effektivt IR-udstyr. Hvis du er en terapeut med behandlingsmodtagelse, anbefaler vi også vores ir-madrasser, der bruges i dag af mange klinikker.

I denne model med varmetunnel anbefaler vi også vores specielle ir-madras Lux-Well-pude, som er let at rengøre efter behandlinger. Hvis du har brug for plads eller ønsker at bruge udstyret i kombination med anden behandling, er det muligt at placere på en bredere behandlingsbænk.

Infrarød varmetunnel, let at håndtere

Varmetunnelen er let at afsætte, når du ikke bruger den. Højden vil da kun være ca. 90 cm, bredden ca. 70 cm og dybden 45 cm, så den tager ikke meget plads. Det er derfor også velegnet til mobil brug, når terapeuter for eksempel besøger en arbejdsplads.

Lux-Well varmetunnel har to kupler, som du bruger, når du udfører en fuld kropsbehandling. Hvis du vil, kan du også kun bruge en kuppel, for eksempel i kombinationsbehandlinger, eller hvis du ønsker en behandling, mens du sidder op, går det meget godt.

Lux-Well leveres med en separat kontrolboks. Du får også et skræddersyet gardin med reflekterende materiale og en pude. I kontrolboksen indstiller du behandlingstiden såvel som behandlingsniveauet. Udstyret bipper og lukkes automatisk, når behandlingen er afsluttet. Lux-Well er fremstillet af naturlig organisk hamp og forårsager ingen kemisk lugt, når det bruges.

Lux-Well kræver ingen service eller vedligeholdelse, du behøver ikke at udskifte de infrarøde varmepaneler efter en bestemt tid. Ved normal brug og drift fungerer IR-panelerne til tusinder af behandlinger. Hvilket også gør det til et omkostningseffektivt behandlingsudstyr for terapeuter.

Luxwell Varme Specifikation:

Varmesystem: Carbon Wave

Antal varmepaneler: 3 stk.
Bølgelængde: 7-14 um

Samlet effekt: 900W
4A. 220V. 50Hz

Elektrisk tilslutning : Standardstik
230V jordforbundet stikkontakt, ledningslængde ca. 2 m

Vægt: 35 kg.

Lav EMF: Læs mere om EMF

Udvendige mål Forsænket:
900 mm, 720 mm, 450 mm
Dimensioner udfældes:
1750 mm, 720 mm, 450 mm


SU-LGDX1000

Produktinformation

Dimensioner (mm)
Bredde: 750, Dybde: 1750, Højde: 450
materialer
Stof, fald, kunstlæder
varme
Carbon Wave
effekt
900W, 230V

Du vil eventuelt også synes om