Infrarød varmemadras - information om fordelene


Jade terrasse Luxway infrarød madras

Fordelene ved en infrarød varmemadras med natursten

 • Varmemadrasser øger blodcirkulationen og cellulær stofskifte.
 • Reducerer smerter og styrker immunforsvaret.
 • Hjælper mod søvnløshed.
 • Giver en "infrarød sauna- effekt", forbrænder effektivt kalorier gennem sved.
 • Lindrer betændelse, stive led og muskelsmerter.
 • Afslappende og lindrende stress, humør og giver en følelse af velvære.
 • Effektiv detox, understøtter at få giftstoffer og slaggprodukter ud af kroppen.

Fordelene ved de enkelte funktioner

 • De varme sten afgiver varme på en langsom og behagelig måde.
 • De varme sten kan sætte dig i en meditativ og helende tilstand.
 • De varme sten giver en dyb afslapning, hvilket reducerer stress og spænding.
 • Infrarød varme trænger dybt ned i muskler, led og væv.
 • Infrarød terapi hjælper med smertelindring og hjælper kroppen med at afværge infektioner.
 • Infrarød varme har en afgiftende virkning og fjerner effektivt giftstoffer fra kroppen.
 • Negative ioner kan have en positiv effekt på depression.
 • Negative ioner kan hjælpe kroppens celler med at give næring og modvirke toksiner.
 • Negative ioner kan øge blodtilførslen og iltforsyningen i hjernen og balance kroppens naturlige PH-værdi.
 • Negative ioner modvirker bl.a. effekten af elektromagnetiske felter fra computere og mobiltelefoner.
 • Fototerapi øger blodgennemstrømningen i kroppen og iltforsyningen, kan hjælpe med heling af skader og smertelindring.
 • Tourmalin kan forbedre blodcirkulationen og hjælpe med at iltre blodet.
 • Det siges, at Tourmaline forbedrer immunforsvaret, lymfesystemet, hjælper med søvnproblemer og stimulerer heling i hele kroppen.
 • Regelmæssig brug af ametystmadrasser kan reducere stress, angst, cortisolniveauer.
 • Amethyst siges at øge energien og vitaliteten i krop og sind.
 • Jade-madrasser kan bruges uden strøm til at give en køleeffekt.

Medicinske lidelser, der siges at blive lindret af en IR-madras

 • Stress og stivhed.
 • Dårlig blodcirkulation.
 • Rygsmerter, muskelsmerter og ledsmerter.
 • Migræne, halsstivhed og hovedpine.
 • Depression, angst og søvnbesvær.
 • Fibromyalgi og kronisk træthed.
 • Højt blodtryk.
 • Gigt.
 • Bronkitis astma / KOL.
 • Symptomer på kroniske sygdomme.

Hvad er terapi med varm sten?

Hot sten terapi, ofte brugt med massage og er dybt afslappende. Den langsomme frigivelse af varme fra stenene stimulerer og slapper af kroppen. Dette hjælper musklerne, har en detoxvirkning og hjælper kroppen med at heles. Varmstenterapi med infrarød varmemadras blødgør også spente muskler, lindrer smerter og giver en afslappende følelse og øger trivsel. Afslapning spreder sig gennem vævene og reducerer stress.

Sådan bruges terapi med varm sten?

Fordi varm stenterapi sigter mod at skabe trivsel og afslapning, giver den den bedste effekt i et roligt rum og med afslappende musik. Dette gør det muligt at fokusere og frigive al stress og spænding. Ofte sker det, at du går i en meditativ tilstand eller falder i søvn. Dyb søvn er en genoprettende tilstand, hvor kroppen kan udføre helingsprocesser. Efter en varm stenbehandlingsbehandling, inden du sidder op, skal du ligge i et par minutter, for kroppen har fuld effekt af behandlingen. En anden afslapning anbefales, at kroppen får alle fordelene ved behandlingen. Drik også masser af vand til fugtighedsfugtning, spis frugter og grøntsager, og vær glad for at være stille og afslappet, før du vender tilbage til deres daglige aktiviteter.

Hvem skal ikke bruge varm sten terapi?

Som en generel regel bør folk, der ikke skal gennemgå standard massageterapi, såsom børn eller gravide, ikke tage til varm stenbehandling. Behandling med varm sten bør ikke bruges på sår eller åben hudinfektion. Personer med visse problemer kan bruge varme sten eller opvarmede madrasser, men kun ved lav til medium varme (30 ° - 45 ° C). Disse tilstande inkluderer kronisk højt blodtryk, kræft, lymfødem, hjerte-, lever- eller nyresygdom, anorexia, diabetes (undtagelse: type 2-diabetes), osteoporose, multippel sklerose, vasospastisk sygdom, kronisk hovedpine eller akut feber.

sten terapi madras jade halve krop

Hvad er infrarød varmeterapi?

Det synlige lys fra solen er bekendt med alle regnbuens farver. Men kun 44% af det fulde
spektret af sollys er i det synlige interval. Højfrekvente ultraviolette (UV) stråler udgør 4% og kan ældes huden for tidligt, kan forårsage hudkræft og andre problemer. Langbølget infrarøde stråler udgør 52%. De er ikke skadelige for kroppen, og de beskadiger heller ikke huden. Infrarødt lys overfører mere varme end almindeligt lys. Infrarød varmeterapi bruger langbølget infrarødt lysstråler til at give nogle af de fordelagtige effekter af solskin uden direkte eksponering for solen.

Hvordan fungerer infrarød varmeterapi?

Brug af infrarøde bølger hjælper med at stimulere kroppens stofskifte. Vi har også brug for lys til at absorbere visse næringsstoffer og mineraler. Mangel på sollys kan føre til nedsat immunforsvar, stress, træthed, depression og søvnløshed. Infrarøde bølger øger kropstemperaturen. Dette øger blodcirkulationen gennem ekspansion af blodkar. De infrarøde bølger trænger dybt ind i kroppen og varme til dybden. Varmen resonerer med cellerne og opfrisker dem. Infra-madrasser er derfor meget mere effektive end almindelige varmemadrasser. Effekten fortsætter også efter brug. Fordelene ved infrarød varmeterapi via en varmemadras kan forbedres med naturlig Jade, Tourmaline og Amethyst.

Hvad er fordelene ved infrarød varmeterapi?

Forskere har fundet, at infrarøde stråler kan forbedre blodcirkulationen, reducere symptomer på kroniske sygdomme, lindre smerter, revitalisere hudceller, styrke hjernen, det kardiovaskulære system og nervesystemet og hjælpe med at genoprette muskelelasticitet. Undersøgelser har også vist, at infrarød varmeterapi reducerer iskæmi, har en antiinflammatorisk virkning, reducerer smerter, vitaliserer huden og fremmer bedre søvn.

Detox med infrarøde slagtilfælde

Negativ ionterapi

Hvad er negative joner?

En ion er et atom eller molekyle med en elektrisk ladning, enten positiv eller negativ. Ioner forekommer naturligt i fx sollys, infrarøde stråler eller vand i bevægelse. Miljøerne omkring bjerge, vandfald og bølgende hav er rige på negative ioner.

Hvad er negativ ionbehandling?

Negativ ionterapi bruger negative ioner til at frembringe positive effekter. Mange mennesker finder ud af, at det forbedrer deres helbred, især inden for depression, bronchiale problemer, allergier, blodtryk, stress og rensning af slaggprodukter fra kroppen.

Hvordan fungerer negativ ionterapi?

Positive ioner kan optages fra sollys eller elektroniske enheder som computere og mobiltelefoner og kan hæmme cellulær funktion. Negative ioner øger cellernes evne til at bruge næringsstoffer og fjerne slaggprodukter (toksiner og metaller), øger iltstrømmen til hjernen og afbalancerer kroppens pH ved at sænke dens surhedsgrad. Europæisk forskning har vist, at negative ioner øger kollagenproduktionen, hvilket gør cellemembranerne mere
permeabel og hjælper med at styrke immunforsvaret og det autonome nervesystem. Forskning i Japan har vist, at negative ioner opretholder en balance mellem insulin- og binyrefunktioner i det autonome nervesystem, og at negativ ionisering øger ionerne i calcium og natrium (salt) i blodet og øger alkaliteten. Gamma-globulinindholdet øges også, hvilket skaber blod rig på proteiner såvel som antistoffer.

Ionterapi, neurotiske ioner, ionisering

lysbehandling

Hvad er fotonterapi i en varmemadras?

Fotonterapi er en stimuleringsproces med
cellepartikler og bølger på celleniveau. Fotonterapi kan lindre smerter, forbedre immunforsvaret og kan også reducere betændelse. Fotonterapi er blevet brugt af blandt andet NASA til at styrke astronautets skelet og til at modvirke tab af muskler

Hvordan fungerer fotonterapi?

Når fotonpartikler berører huden, optager kroppens celler energien fra fotonerne. Dette øger blodcirkulationen og iltstrømmen i huden. Fotonterapi stimulerer også akupressurpunkter til hjælp med blokeringer. Vores madrasser bruger en bølgelængde på 600 um.

Fototerapi, HAL, osteoporose

EM-puls med lav frekvens

Hvad er lavfrekvent elektromagnetisk puls (PEMF)?

En række medicinske undersøgelser har vist, at elektromagnetisk puls er en ufarlig og effektiv behandling af flere forskellige lidelser, såsom: Smertelindring i bækkenet, øget blodcirkulation, behandling af migræne, modvirke osteoporose. I danske undersøgelser fra 2010 er det også bevist, at elektromagnetisk pulsbehandling reducerer symptomerne på depression, når medicin ikke er effektiv eller mulig.

Hvordan fungerer lavfrekvens EM-puls?

Flere af vores varmemadrasser har en funktion, der genererer en lavfrekvent elektromagnetisk puls (PEMF) på 8Hz (Frekvens i jordens eget magnetfelt).
Madrassen PEMF-funktion aktiveres ved at trykke på knappen markeret PEMF på kontrolenheden, og et rødt lys på displayet lyser. Funktionen er aktiv og afgiver en puls i 20 minutter og derefter en pause på 60 minutter og starter derefter igen. Funktionen kan bruges fuldstændigt uden varme. I en varmemadras med denne funktion kommer en magnet for at teste funktionen. Aktivér PEMF-funktionen på kontrolenheden, og placer magneten på madrassen for at se effekten.

Magnetfelt, Jordens magnetfelt, infrarød madras

Beskrivelse af de forskellige mineraler, der bruges i Luxway infrarøde varmemadrasser.

Om ametyststen

Hvad er Amethyst?

Ametyst er en ædelsten, den lilla (og mest værdifulde) variant af mineralet kvarts. Ametyst kan producere negative ioner, der uddyber og fremskynder kroppens helings- og rengøringsprocesser.

Hvad er fordelene ved Amethyst?

Amethyst siges at lindre stress, angst, depression og
kronisk smerte, hjælpe med lymfedrenering, forynge huden og lindre symptomerne på vedvarende infektioner såsom kronisk borelia. Ametyst kan også øge vitaliteten i krop og sind.

Hvordan fungerer Amethyst med en infrarød varmemadras og negativ ionterapi?

Infrarøde stråler og negative ioner passerer gennem kanaler i ametystkrystallerne. Denne teknologi er baseret på Nobelprisvindende opdagelser om funktionen af
enkle ionkanaler i celler. Amethyst leverer en stærk og stabil strøm af infrarøde bølger og andre høje vibrationsfrekvenser. De infrarøde stråler giver en beroligende, jævn og dyb opvarmning, der stimulerer heling og regenerering.

Fordelene kan omfatte forbedret blodcirkulation, immunsystemfunktion, smertelindring, vægttab, ledsmerter i led, stivhed og træthed, forynget hud og dræning af slaggprodukter (toksiner og metaller). Det kan også vende virkningen af degenerativ sygdom, hjælpe med heling og forynge celler. Regelmæssig brug kan reducere stress, angst og cortisolniveauer.

Ametistkudde

Både Boeing og Microsoft har købt amethystpuder til opsving for deres ansatte. Fysioterapeuter, kiropraktorer og akupunktører bruger ametystpuder i deres praksis. Selv en halv time på en ametystpude kan give fordele.

Amethyst, Perfect Amethyst, Infra Madras

Hvad er Jade sten?

Udtrykket "jade" kan referere til en af to silicatmineraler, nefrit og jadeit. Nephrit er lidt blødere, men mindre sandsynligt at det bliver ødelagt. I Østasien har Jade været meget værdsat i århundreder.

Hvad er fordelene ved Jade?

I kinesisk kultur bruges jade til at beskytte nyre, hjerte, strubehoved, lever, milt, skjoldbruskkirtel og generelt til at styrke kroppen. Med en helbredende sten menes, at jade udstråler positive energier. Når en jademadras bruges uden elektricitet om sommeren, afkøler den kroppen og hjælper med afslapningen.

Hvordan fungerer en Jade-varmemadras?

Jade og andre elementer (såsom tourmaline, Germanium eller forskellige typer keramik) opvarmes for at udsende lange bølger infrarøde jetfly, der trænger ind i kroppen. Jade absorberer effektivt naturlig infrarød varme og sender den derefter til kroppen glat og forsigtigt. Opvarmet jade udsender også negative ioner, som hjælper med at modvirke den elektromagnetiske stråling, der stammer fra elektroniske produkter som computere, mobiltelefoner og apparater. Da negativ ionisering sker hurtigt med jade, kan 20 - 30 minutter være tilstrækkelige til at producere resultater.

Hvad er fordelene ved en Jade-opvarmningsmadras?

Jade-madrasser kan lindre rygsmerter, hovedpine, gigt og stive led. En Jade-madras slapper også af musklerne, lindrer stress, forbedrer blodcirkulationen, hjælper med at sænke højt blodtryk og slapper af tarmen.

Jade, grøn jade infrarød madras med jade

turmalin

Hvad er turmalinsten?

Udtrykket "tourmaline" bruges til flere eksklusive, men beslægtede mineraler, der kommer i en rig og varieret farve. Turmaliner er piezoelektriske, når de opvarmes, så de producerer et elektrisk potentiale (elektrisk ladning i modsatte ender). De udsender også infrarøde bølger og negative ioner, når man opvarmer stenen.

Hvad er virkningen af tourmalin?

Som en helbredende sten siges turmalin at reducere tarm- og hudproblemer, forbedre cirkulationen og hjælpe med leversygdomme, hud og det autonome nervesystem. Det siges også, at tourmalin forbedrer immunforsvaret og lymfesystemet, hjælper med søvnløshed og stimulerer regenerering i kroppen. Brun turmalin betragtes også som en fremragende grundsten. Det siges at tilskynde til sociale evner og engagement og øge empati og kreativitet.

Hvordan bruges turmalin i en varmemadras?

Vores turmalin er en keramisk turmalin, en speciel blanding af turmalinpulver, keramik og jord. Tourmaline er et element, der er rig på negative ioner. Vores tourmaline er målt til i alt 700-1500 negative ioner pr. Kvadratcentimeter.

Sort turmalin, leversygdomme, lymfesystemet infrarød madras

En sammensætning af infrarød opvarmningsmadras

I modsætning til lignende varmemadrasser lavet med et ydre kabinet og bomuldsfiber, består vores tæpper af mange lag. Hver med sin egen vigtige funktion. Vores mindre puder har normalt ni til tolv lag; Vores store madrasser kan rumme op til tyve lag. Her er en typisk liste over lag (forskellige madrasser er sammensat på forskellige måder)

Sammensætning af infrarød madras

 1. Syntetisk læder i høj kvalitet, elegant design, holdbart og let at holde rent.
 2. Heavy Duty Web, elegant vævning, der er tilpasset til at holde Jade- og Tourmaline-stenene på plads.
 3. Jade, ametyst eller keramisk turmalin , sten, der kan aflade infrarøde stråler og negative ioner, som kan fremme blodcirkulation og stofskifte samt forbedre immunforsvaret.
 4. Bambus kulfibermateriale. Dette lag har mange vigtige egenskaber: Det er superabsorberende, mere absorberende end kulstof. Det kan fjerne dårlig lugt og absorbere støv. Det udsender infrarøde stråler og lagrer varmeenergi. Det kan tilpasse sig fugt, absorbere vand under fugtige forhold og frigive det i luften igen i tør tilstand. Det afgiver en høj koncentration af negative ioner.
 5. Indvendigt vandtæt lag, (beskytter ikke hele madrassen mod vand)
 6. Elektrisk ledende leje genererer også negative ioner.
 7. Kobbernet lag
 8. Fiberglas, isolerer brugeren fra elektromagnetiske felter (EMF).
 9. Silicone Thermal Layer
 10. Opbevaring af varme, giver hurtig temperaturstigning. Dette materiale er meget modstandsdygtigt over for høje temperaturer, holdbart og sammenfoldeligt materiale.
 11. Overophedningsbeskyttelse. Hvis temperaturen bliver for høj, slukkes strømmen automatisk.
 12. Organisk ikke-vævet lag, aften af varmen i hele madrassen
 13. Varmeabsorberende og varmefordelingslag, opbevar energien i de infrarøde stråler og fordel den infrarøde varme jævnt.
 14. Organisk presset bomuld
 15. Varmeisoleringslag, forhindrer varme i at sprede sig til undersiden af madrassen og beskytter mod overophedning.
 16. Vandtæt Eleusine-stof, slidstærkt materiale forhindrer skader og beskytter madrassen.

Sammensætning af en infrarød madras '

.

Læserne skal være opmærksomme på følgende


Aktuelle oplysninger er ikke beregnet til at diagnosticere eller behandle medicinske tilstande. Det kan dog bruges til medicinske formål såsom lymfemassage, led- og muskelsmerter osv. I tilfælde af mistanke om medicinske tilstande, skal læsere / produktbrugere kontakte plejeudbyderen. Præsentationen i denne tekst vedrørende forskellige materialer er relateret til de sundhedsmæssige fordele, som forskellige materialevalg tilskrives i henhold til tradition, brugerdefineret og erfaringsbaseret.