GP Saltair Salt Befugter V310
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

GP Saltair Salt Befugter V310

Therasol Saltair Affugter
Vandmængde: 1750 ml
Til plads op til 7 m2
Genererer 990ML/H

13.758,00 Dkr Inkl. moms

11.006,40 Dkr Ekskl. moms

Beskrivelse

Få et bedre helbred ved at indånde saltvandsdamp?

Hvad kan du forvente af V310 saltbefugteren.

Med den behagelige dybe varmeudstråling fra den infrarøde sauna tilføjer saltfugtighedscremen et vigtigt sundhedsaspekt. Med denne saltspreder monteret inde i saunaens tag bliver luften i saunaen beriget med en salttåge. Det skaber en luft, der kan sammenlignes med en dag på stranden på vestkysten og bidrager til dit helbred og velvære.

Sundhed via saltholdig luft?

Indånding af saltvand kan hjælpe dine luftveje.

Sådan lyder en udtalelse fra læger i inhalationsterapi fra den tyske lungefond i Hannover. Udover at holde op med at ryge og deltage i aktiv motion anbefaler lægerne at bruge salt luft til at indånde regelmæssigt og er især gode, hvis det er muligt at bruge salt luft i en infrarød sauna eller i en brusekabine men også til et traditionelt saunabad.

Dr. Morr fra DLS i Hannover fortæller, at regelmæssig saltinhalation kan bevises at supplere og understøtte behandling af luftvejssygdomme som kronisk bronkitis og KOL på grund af øget slimdannelse, hævede slimhinder og betændt bronkialvæv kan bruges som et supplement til lægemiddelbehandling vha. regelmæssig indånding af salt.

Dr. Morr siger, at saltindåndinger på grund af saltluftens antiinflammatoriske egenskaber kan forhindre forkølelse, akutte luftvejsinfektioner og tilbagevendende bihulebetændelse. Patienter med høfeber udtrykker sig også positivt om effekten af saltvandsdamp.

Patienter angiver også, at vejrtrækningsbesvær reduceres i pollensæsonen ved daglig brug af saltholdig luft. Med saltbefugteren får du alle disse fordele derhjemme. hævede slimhinder og betændt bronkialvæv kan bruges som et supplement til lægemiddelbehandling ved at indånde salt regelmæssigt. Dr. Morr siger, at saltindåndinger på grund af deres anti-inflammatoriske egenskaber kan forhindre forkølelse, akutte luftvejsinfektioner og tilbagevendende bihulebetændelse. Patienter med høfeber udtrykker sig også positivt om effekten af saltholdig luft. Patienter angiver, at vejrtrækningsbesvær i pollensæsonen reduceres ved daglig brug af saltdamp.

Anvendelse / montage

Brugstiden er 20-40 minutter ad gangen. Fordelingen er indstillet på en sådan måde, at luften beriges med saltvand, men væggene i førerhuset forbliver tørre. Saltdampgeneratoren er meget nem at installere og kan installeres i stort set alle rum uden problemer. Saltgeneratoren kan tændes og slukkes med en fjernbetjening. Hvis væskestanden er for lav, slukker den automatisk. Du starter generatoren cirka 20 minutter før saunasessionen og bruger 20 til 40 minutter ad gangen.

Specifikation:

Højde x Bredde 150 mm Ø 170 mm
Tilslutning: 230V
Transformer 42,6 V
Vandmængde: 1450 ml
Luftpartikler 1 -10 .m
Til rumvolumen 7m²
Rustfrit stål
Anvendes til. større infrarød sauna, traditionel sauna, brusere, badeværelser

Produktinformation
GP-V310
Genus
Unisex