Kota Træfyret sauna Kota Luosto uden indramning
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Saunaovn Kota Luosto uden indramning

5.465,00 DKK (inkl. moms) 4.372,00 DKK (ekskl. moms)
Inkl. moms
Du vil eventuelt også synes om
Beskrivelse

Træfyret saunaovn Kota LuostoSaunaen er ikke inkluderet!
Dette er kun selve grundlaget for modellerne Luosto, Inari og VS uden det respektive tilbehør.

Kota sauna-komfurer opfylder alle krav til en god sauna-komfur .
Stor mængde sten garanterer effektiv badning.
Den runde form på ovnskallen og det ydre hus forlænger produktets levetid, fordi ovnen bedre kan modstå belastningen fra varmeudvidelsen, som nu er jævnt fordelt over hele kroppen. Derudover letter den runde form placering i trange rum og hjørner.


Den miljøvenlige sauna-komfur opvarmes med en relativt lille mængde træ. Saunaovnen har en glasdør med støbejernsramme og justerbare fødder.

OBS! Når du har en træfyret ovn, skal du have en gulvbeskyttelsesplade. Fås under tilbehør ovenfor. Dette gælder ikke for dig, der har støbt betonplade eller lignende. Hvis du har gulvvarme i saunaen, er gulvbeskyttelsesplade påkrævet.

Tilbehør som skorsten, bund skorsten, gulvafdækningsplade, vægafdækningsplade findes under tilbehør ovenfor.

Det er muligt at forbinde skorstenen opad og bagud, dimensioner fra gulv op til bageste skorstenhul er 840 mm, målt fra kanalens underkant. Det er også muligt at skære tre ståltråde i stenkurven f.eks. med en arkivfil. Derefter bliver dimensionen 550 mm.

SS-EN 15821: 2010 er en harmoniseret EU-standard med hensyn til saunaenheder til stykke træ og giver anledning til CE-mærkning i henhold til CPR. Det specificerer emissionsgrænseværdien 1,0% CO ved 13% O2.

Fra 1. juli 2013 skal deklarerede egenskaber og CE-mærkning være tilgængelig for byggevarer, der er omfattet af en harmoniseret standard og markedsføres i EU, alt i overensstemmelse med byggevareforordningen.

Produktinformation
Narvi
s92144
Genus
Unisex