Kota Træfyret sauna Kota Koru 14
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sauna Kota Koru 14

brændeovn komfur
Sauna Kota Kuru 14
For volumet til saunarum: 8-14 m3

4.725,00 DKK (inkl. moms) 3.780,00 DKK (ekskl. moms)
Inkl. moms
Beskrivelse

Saunaovn Kota Kuru kvalitet til en lav pris


En solid saunaovn til en meget god pris. Kota Kuru er en fremragende sauna-komfur, der skaber ægte og behagelig sauna. Ovnens glasdør gør det muligt at nyde den behagelige levende pejs under saunaen. En god og træfyret saunaovn som Kota sauna vil vare i mange år fremover.

Kota Kuru 14's sortlakerede stålkappe giver en sauna en enkel, men alligevel stilfuld atmosfære. Træhåndtaget på lugen gør det praktisk og sikkert at bruge saunaovnen.


SS-EN 15821: 2010 er en harmoniseret EU-standard med hensyn til saunaopvarmere til stykke træ og giver anledning til CE-mærkning i henhold til CPR. Det specificerer emissionsgrænseværdien 1,0% CO ved 13% O2.

Fra 1. juli 2013 skal deklarerede egenskaber og CE-mærkning være tilgængelig for byggevarer, der er omfattet af en harmoniseret standard og markedsføres i EU, alt i overensstemmelse med byggevareforordningen.

En god træfyret saunaovn med maksimal varme og med minimal vedligeholdelse er det Kota helt rigtigt.


OBS! Når du har en træfyret saunaovn, skal du have en gulvbeskyttelsesplade. Fås under tilbehør ovenfor. Dette gælder ikke dem, der har støbt betonplade eller lignende. Hvis du har gulvvarme i saunaen, er gulvbeskyttelsesplade påkrævet.

Tilbehør som skorsten, bund skorsten, gulvafdækningsplade, vægafdækningsplade findes under tilbehør ovenfor.


En bedre træfyret saunaovn som Kota er ikke i sammenligning med varmegenvinding i forhold til kvalitet.

Produktinformation
Narvi
s92146
Genus
Unisex